Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, January 10, 2017

Tempat Menarik di Kluang, Johor- Laman Kreatif Kluang

www.tips-fb.com

Salam

Entry pertama di tahun 2017, tapi cerita ni pada Hari Krismas tahun 2016. Sebenarnya tak rancang pun nak pergi Laman Kreatif Kluang. Plan asal cuma nak breakfast dekat Kluang Rail Coffee.memang favourite place mertua kita. Kebetulan laki aku dapat cuti, adik ipar pun balik, marilah kita breakfast berjemaah.

Dah alang-alang sampai kluang, haruslah kita terjah tempat-tempat yang menarik, guna waze untuk ke Laman Kreatif Kluang ni, rupanya tak jauh mana pun dari Kluang Rail Coffee tu  Aku memang dah lama nak pergi tapi tak pergi-pergi pun, kali ni baru berkesempatan datang.

Laman kreatif Kluang ni terletak di belakang deretan rumah kedai, landmarknya senang je, korang cari ambank Kluang, belakang tu je muralnya.

Apa yang best kat sini korang boleh bergambar sampai lebam haha.banyak jugak lukisan pada dinding-dinding bangunan kat situ. Dan memang nampak macam real. Lukisan mural ni dah banyak dah kan kat I-City ada kat Pineng pun ada. Kluang dekat dengan tempat aku, so aku pergi sini je hihi...

Sampai je kat situ hujan oiiii, tapi sebab gigih jugak nak bergambar redah jela hahaha...nasib tak lebat sangat, asal boleh je janji ada gambar dah sampai situ, 

Meh layan gambar kitaorang.



#jangankatakamitakpayung


Gambar dengan laki tu memang wajib




Sweet kan pak & mak mertua kita. boleh jadi gambar potret ni hehe



Tempat ni pun baru je dirasmikan bulan April 2016 hari tu, Kalau korang datang Kluang, singgah sini tau. boleh ambil gambar banyak-banyak.


IKLAN




Hi korang, just nak bagitahu kalau korang suka pakai inai daun yang asli, atau nak inai rambut ke boleh order dengan kita tau, kita jual inai daun ni hihi...Nak kawin nak tunang pun sangat dialu-alukan beli. Jangan risau inai kita ni bukan instant, ia takde bahan kimia atau bahan pewarna. So sesuai untuk kulit yang sensitif. Nak order whatsapps no 012-2531649. Jangan lupa follow ig bisnes online kita kalau nak tengok feedback customer yang dah cuba inai kita.

INSTAGRAM : hennaart_bymila
WHATSAPPS : 012-2531649





♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...