Terima Kasih Sudi Like

Friday, September 15, 2017

Acah-Acah Come Back !!!

www.tips-fb.com

Salam,

Yuhuuuu korang aku berjaya mengetuk papan keyboard ni hahaha...tapi tak tahulah berapa lama tahan, takut hari ni je rajin lepas tu sendu !. Tu yang macam acah-acah come back.

Rindu gila nak menaip nak bercerita, nak mengarang tapi malasnya hazabedah, mungkin faktor usia membataskan segalanya. Ceh, macam tua sangat kekdahnya. Yela aku rasa bila semakin matang ni rasa macam nak kurangkan cakap, bercakap bila perlu lepas tu cakap benda yang berfaedah je.

Eh, disebabkan hari ni macam aku terajin sikit nak pegi jenjalan (blogwalking) rumah jiran tetangga lah, nak tengok apa cerita menarik hari ni. Nak say 'HI' sekali, supaya nampak aku ni masih wujud belum pupus haha...*poyo

Oke tu jela nak cakap malas taip malas pk. Bye korang !

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

Asyiqin said... Click To Reply!

welcome back!

Amir Rofie said... Click To Reply!

Welcome back.. saya pun dah mula balik menulis.

::EIDA:: said... Click To Reply!

heyy itu je? gigih aku baca ! HAHHAHAHHAHHHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...