Terima Kasih Sudi Like

Thursday, February 10, 2011

saya mahu tapi...

www.tips-fb.com

saya mahu camera nikon
saya mahu fOn baru
saya mahu make up kete saya
tapi......
suma xbOle..suma terpksa dilupakn sementara sgt sengsara bila keinginan tidak dipenuhi
begini la jdinya serabut serabai..menci..
ade x sesuatu perkara yg bole buatkn sy lupakan 'IA' sementara
ade x sesuatu perkara yg bole wat sy bahagia
walaupn keinginan e2 blum tercapai
walaupun ia bole dilaksanakan skank tp xmungkin akn berlaku
kerana ade misi lg penting dari ini...
byk suda peng0rbanan trpksa sy lakukn utk e2
tp xpe....utk kebaikan bersama jua..; )
jika inginkan sesuatu yg sempurna peng0rbanan amt diperlukan...
kesbaran juga kena tinggi..
brula dpt puaskan ati
 

*pssssttt...adekah muka sy kelihtn seperti ini setiap pagi..m0ody je sjk kebelakngn ini*

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

Cik Moon said... Click To Reply!

yer..betol tu.. sama gak mcm cik moon.. nak sgt miliki benda yg kita suka.. tapi..kadang2 hasrat tu disimpan jerkk..sbb ada brg yg lebih penting dari benda tu.. yg penting pergoborbanan tu..utk kebaikan kan..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

btul² tp mila akn pastikan niat e2 terlaksana juga walaupun lmbt...
janji ats diri sndri hehe....

Amirrah Zawani said... Click To Reply!

kadang2 kita mmg kena berkorban :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hmm...tp kdg² pengorbanan tu menyeksakan ;(

izfanora said... Click To Reply!

mood nk kawin ler tue.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...