Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, November 6, 2013

Majlis Makan Malam Bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim

www.tips-fb.com

Salam

Cerita ni bertarikh pada 26.10.2013 ( Sabtu ). Ye tau dah lama tapi kita kan dah 18 ratus kali cakap kita bizi sangat walaupun korang taknak tau, tapi ada kita kesah, janji kita update cerita Makam Malam yang ohsem bersama retisssss gituuuu~

Makan Malam bersama pasangan yang sweet dan romantik Memey Suhaiza & Norman Hakim ni ditaja oleh Oceanlife Marketing. Oceanlife Marketing ni adalah sebuah syarikat pengeluar barangan kesihatan Ephyra. Ala produk yang aku minum tu, ingat tak ? Kalau lupa terjah link entry berkaitan produk ni.


Jangan tak tau aku terpilih antara 10 pemenang yang bertuah untuk Makan Malam bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim. Kan hari tu aku ada post gambar bersama kotak Ephyra sebab tu menang kalau aku post gambar dgn kotak milo confirm tak menang miahahaha... Kalau tak menang pun aku masih berpeluang untuk makan malam bersama retis sebagai media blogger.


 Invitation Card


Glamour kau tempat press conference, aku yang nak berucap tu, kenal tak model dekat bunting tu ? Belah kiri tu dah tentu korang kenal Memey Suhaiza yang kanan tu kalau korang nak tau beliau adalah CEO syarikat Oceanlife Marketing ni, Kak Amiza Amiruddin


Tadi tu dekat bunting je kan, haaaaaa ni aku kasi tengok gambar real CEO produk Ephyra yang aku minum tu, cantik tak korang cantik kan ? Sumpah aku tengok depan-depan kak Miza ni mak aiiii cantiknya flawlesss gila kulit dia, bila tanya kak guna produk apa cantik gitu kak Miza cuma amalkan minuman Ephyra tiap-tiap hari selama setahun lebih. Aku bila dengar gitu terus otomatik hari2 rajin minum nak cantik punya pasal tapi badan tak leh maintan mcm kak Miza pasal aku ni nafsu gajah muahahaha...


Cantik sangat Flora Terrace, Hampshire Place ni. grand giler !


Dari kiri yaya, Kak Miza ( CEO Oceanlife ) dan aku, gambar kitaorang mesti ada wajib


Eida, Kak Miza dan Nory


Bukan takat dapat makan malam bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim, kitaorang dapat lagi souvenir berupa cawan I LOVE EPHYRA, coklat ferrero Rocher dan trial pack 10 sachet Ephyra. Yeayyyyy dapat lagi kauuu~~~Oke makin cantik lagi lepas ni jangan jeles tau.tau.tau.

Sebenarnya bukan sahaja diadakan Makan Malam bersama artis tapi Malam itu juga menjadi satu kenangan bersejarah buat  syarikat Oceanlife yang telah melangkah setapak lagi ke hadapan, dengan pelancaran perlantikan duta pertama EPHYRA , Memey Suhaiza & Norman Hakim. Pasangan ini bermula sebagai pengguna setia EPHYRA pada August 2013.




Amiza Adnan selaku emcee malam tu, kecoh sangat, sporting kelakar, malam tu jugak kak Amiza Adnan siap nyanyi satu lagu, kemain ada bakat terpendam rupanya.

Lepas makan-makan ada sesi karaoke, Norman Hakim berduet dengan salah seorang pemenang,lepas tu Norman Hakin berduet dengan memey. Oiii sweet sangat ! Rasa macam nak duet dengan lakik aku je. Abang jom duet satu lagu please tapi kita nyanyi lagu Kuch-Kuch hotai apa macam ada beran ???




CEO Oceanlife serta adiknya pun tunjuk bakat tau nyanyi lagu Ombak rindu tuuuuu, caya larh kak Miza.



Biasalah kami mana pernah puas gambar, selagi tak penuh memory card selagi tu bergambar, tadi indoor ni outdoor pulak tapi gambar  tak berapa nak cantik almaklumlah HP xcukup canggih huhu....


Memey ni tinggi sangat, kulit pun gebu weyyy~


Ingat bini-bini je ke yang nak bergambar, laki-laki pun nak jugak, takpe kasi can hokeh !


Kemain laki aku nak bergambar dengan Amiza Adnan dan Norman Hakim.


Para suami bergambar dengan Norman Hakim


Tengok tinggi kan Memey, kami semua rendah je. Alamak awish (anak Memey ) pandang belakang pulak !

Antara blogger yang hadir :

Yaya
Eida
Nory
Yana Ujang
Kak Ina KL
Kak Mialiana
Bro Eyriqazz










♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Masya said... Click To Reply!

laki² nak amik gambar ... sakan sampai mata pun jadi gitu kikikiki .. tahniah mila ... ramai jugak yg dtg yer...

MizzTina said... Click To Reply!

mkin cantik memey skang..

Umi Qi said... Click To Reply!

kerlasssss grand dinner yer dik mila...terhibur akak baca satu2...cantik lah pengasas ephyra...marvelos....dik mila pun semakin gebu je kulit muka...nyata berbaloi kan beli...

nadia farahida said... Click To Reply!

alaaaaa pantasnyaa milo updateeee T____T fineee nak update jugak laaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...