Terima Kasih Sudi Like

Friday, June 27, 2014

Sajian Buffet Ramadhan di Bangi Golf Resort

www.tips-fb.com

Salam

Tinggal satu hari je lagi kita nak melangkah ke bulan ramadhan al-mubarak, so mesti ramai di antara korang-korang yang duk teringin berbuka puasa kat luar bersama family, kawan-kawan jiran tetangga serta binatang peliharaan kannnn ~~~~

Aku nak suggestkan kat korang yang mana tercari-cari tempat nak berbuka puasa nanti, apa kata korang pergi Bangi Golf Resort, sebab apa kena pergi berbuka puasa dekat sana sebab aku dah pergi miahahahahaha~ motiffffflah kau ni ! Tapi korang kena pergi kalau nak rasa pelbagai menu. Cuba bayangkan sekarang, bayangkan cepat ! ada lebih 200 menu disediakan phewwwww~~~ mengah perut ko nak hadam tau ! 

Nin dia antara menu yang hampir ke semuanya aku rasa keenakan dan kelazatannya. Yummy ~ dandan tengah menaip ni aku lapar tengok gambar ni.


Kalau taknak makan berat, or diet ke (diet sgt puasa2 ni ) kan boleh telan Garlic Bread ni


Kuih-muih


Western punya makanan, see banyak choice kan ? jangan menjejes air liur depan pc pulak er...er...er...


Ni menu melayu sikit if korang nak makan nasi berlauk, ada butter prawn lagiiiii


Kerabu perut tu sedap gilaaaa okeh !


Feveret selamanya Ikan Keli Salai Masak Lemak Cili Api


Pelbagai Buah-buahan


Rojak


Pencuci Mulut


Cake pun ada

See, macam-macam ada kan ? tu pun baru sikit je aku rasa kalau semua sekali aku mkn masa tu silap haribulan aku merangkak balik rumah huhu... Belum lagi aku tayang kambing golek, nari-nari ari ya baba lagi,


Kambing golek in the house, bagi penggemar kambing golek bolehla fokus menu ni, terbaik wok !


 Antara semua menu tadi yang aku tunjuk, makanan ni yang paling menarik perhatian aku, sebabnya jarang nampak kat tempat lain kan ? untuk pengetahuan semua nama makanan ni adalah Saus Vide Eggs with Mushroom Espuma, kemain nama berpintal lidah aku nak sebut. Makanan ni adalah telur separuh masak yang dicampur bahan macam kicap blackpepper, mushroom, tgk mcm pelik tapi rasa sedap kot wey boleh ditelan, aku ni kurang suka makan telur nak-nak kalau bergoreng muaknya lahai, tapi benda alah ni aku makan dua pinggan tau jangan tak tau hahahaha, kemain sedappppp sampai jilat sudu.


Dari kiri, FBI kot namanya :p, abam pappappapIdanoryyaya, syafiq dan andi

Oh ye terima kasih kat abam pappappap  sebab gambar makanan di atas ni adalah hasil tangan beliau, kami mintak pinjam memandangkan gambar-gambar kami semua tak boleh bukak dekat pc. Mintak halal ye  abam ^____^


Sempat jugak bergambar dengan kak Neena, by the way kain akak cantiklaaaa



Nak dapatkan harga istimewa, korang kena beli voucher dulu, jangan lepaskan peluang berbuka puasa di Bangi Golf Resort, harga voucher bagi dewasa cuma RM50 nett manakala budak-budak cuma RM25 nett, CEPAT BOOKING SEBELUM TERLAMBAT !

Nak walk in pun boleh je, tapi harga bagi dewasa RM65 nett / kanak² RM30 nett, mahal kot better beli voucher jimat banyak !

Untuk sebarang tempahan call 03-89253728 atau 03-821000265

Alamat Bangi Golf Resort : Bangi Golf Resort Restaurant,
                                          No 1, Persiaran Bandar
                                          43650 Bandar Baru Bangi
                                          Selangor Darul Ehsan

Facebook                        : BangiGolfResortRestaurant



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

Kucing Hitam said... Click To Reply!

nice salam ramadan

shalimar yusof said... Click To Reply!

menyelerakan....rezeki,,,,:D...follow sis

MizzTina said... Click To Reply!

mila lanje akak ye..hehehe

ieza ashaari said... Click To Reply!

Cantik deko buah tu..teringat masa kawin dulu ada deko gitu atas meja. Hihi..

ienalina ismail said... Click To Reply!

Meriahnya makanan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...