Terima Kasih Sudi Like

Thursday, June 21, 2012

kehidupan selepas bergelar isteri

www.tips-fb.com

Assalammualaikum,

Dari hari sehari nak update blog, asyik tergendala akibat kengkangan waktu, xmenahan kan kengkangan kata ko haha....sebenarnya malas nak update senang cete, ni tak nak putar belit alam pulak. Hari ni terajin sikit.

Kehidupan sekarang dengan dulu memg jauh beza. Sekarang makin teratur dan tersusun malah makin 'rajin' ko tau, ye rajinlah sangat kan, maklumlah dah ada laki. so kena rajin ye semua...

Dari xpandai masak tiba2 aku teror masak walaupun masak sardin, xcaya kan ? percayalah bila kita dah bersuami secara automatik atau bahasa bakunya secara tiba-tiba ko akan teror pegang senduk dan kuali.

ko akan rajin mengemas even ko penat camner sekalipun tapi yang paling aku xpercaya, aku boleh buat banyak kerja dalam masa satu hari haha..hebat tak? hebat tak ? tekan butang lif dgn sendiri heeee....

Memasak, mengemas, cuci kain, cuci pinggan sapu sampah dengan waktu siangnya bekerja, bunyi mcm letihkan, tapi ceyes aku happy dengan kehidupan sekarang berbanding dulu. Mungkin ini adalah hikmah diatas perkahwinan yang dijodohkan oleh ibubapa.

Pengalaman bercinta lepas kahwin memg sangat best! sumpah aku xtipu best gila !!! macam org couple tgh bahagia macam tula aku tapi bezanya aku dalam hubungan yang halal. Dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Setiap kekurangan dan kelemahan aku terima seadanya. Hope kami bahagia hingga akhir hayat amin ^____^


talk to my hand : gambar kahwin masih belum dpt dari OP so xboleh nak upload. post wedding coming soon. excited xsaba !!!
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

Pn. Sheila@CC said... Click To Reply!

Allhamdulillah... mesti dah berubah life sakang kan banding masa solo...:-) n seronok...

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

bercinta lepas kawin tak semua orang merasainya...
nampak sangat bahagia...
moga kekal hingga hujung nyawa....

siti kektus said... Click To Reply!

seronoknya kak. dah berteman. hikhik :D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hehe..seronok dik ^___^

MizzTina said... Click To Reply!

mila..sowi sgt xdpt dtg.. akak kena g jb ms hri kawen awk tu.. :(

Mila Ahmad said... Click To Reply!

xpe kak it's oke paham deh ^_____^

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

waahhh bercinta selepas kahwin.... :) :)

insyaallah...mudah2han bahagia sehingga akhir hayat :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

amin. tq ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...