Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, June 26, 2012

teaser post wedding

www.tips-fb.com


Hanya teaser sebab belum dapat gambar full. masa photoshoot untuk post wedding ni ada perkara kelakar telah berlaku dimana aku telah drive dengan selamba tanpa bawak lesen memandu dan IC. Dalam perjalanan baru perasaan haha.. tapi dengan selamba redah jerk. Tawakal jelah. Alhamdulillah selamat sampai dan blik heee....Eh, lupa nak mention photoshoot ni sekitar kompleks mahkamah  dan Pullman, Putrajaya

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

Pn. Sheila@CC said... Click To Reply!

wow... posing mengancam tu... hehe

LydSunshine said... Click To Reply!

Satu je gambar?

Beraninya drive tanpa lesen. tapi takpe lahh dah selamat pun kan?

MizzTina said... Click To Reply!

alolo..suwit

babycomel said... Click To Reply!

wah, syoknya dpt posing camtu.. hehehe.. tak sabar nak ada org sebelah ;)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

babycomel- kahwinlah cepat hehe...

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

haha..mmg sempoi... sib baik xkena tahan yerkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...