Terima Kasih Sudi Like

Friday, June 29, 2012

3 hari kelewatan, sakit pinggang yg teramat :'(

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Indah sungguh pagi jumaat ni, dgn mood yang ala-ala suam2 kuku ni aku menaip dengan keadaan kurang sihat :'( ye sejak-sejak akhir ni keadaan diri amatlah tidak memuaskan. Mengalami sakit pinggang yang teamat2. kalau boleh cabut pinggang ni aku cabut dah. Loya-loya dan sakit-sakit badan. Apekah petanda itu ???Adakah simptom-simptom ini petanda kehadiran 'orang baru' ???

Masih terlalu awal la kot kan merumuskan keadaan diri ni tapi memg aku telah lewat datang peOd selama 3 hari tapi masih coOl macam takde pape berlaku walaupun sebenarnya kitaran haid aku teratur setiap bulan. Saje nak lambat2 sebb kang awal sgt pastu aku xjadi pape aku yang frust lak.

Mungkin dalam minggu ni aku akan buat ujian sendiri menggunakan Pregancy Test yang boleh didapati di kedai-kedai farmasi berhampiran. Dan berharap sangat- sangat ia adalah positve amin !!! ^__________^



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

CikPuanIsteri said... Click To Reply!

waiting for the good news =)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

oke heeee...

MizzTina said... Click To Reply!

jeng..jeng..jeng..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

heeeee......

Cikpuan rara said... Click To Reply!

Amin.kalau ada kongsi2 ye =)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

InsyaAllah doa-doakan ye.

siti kektus said... Click To Reply!

kalau positif, bestnya ! lagi 9 bulan dapatlah orang baru. tu.

aminn. :D

nazirah said... Click To Reply!

wah insyaallah.. mudah2.. good news.. aamiin

Mila Ahmad said... Click To Reply!

doa-doa kanlah ye.

eZmALiZa said... Click To Reply!

auwww....bestnyeeee... kalau betul nak dapat baby, seronoknyaaaaaaaaaa.............

MizzTina said... Click To Reply!

xsbr dh ni..hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

terima kasih mendoakannya heee...

NOOR FATIN said... Click To Reply!

moga2 ada rezeki ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...