Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, October 1, 2013

BE datang lagi yeay ~

www.tips-fb.com

Salam

Tsk.Tsk.Tsk. walaupun skank ni dah makin jarang update blog, boleh dikira berapa entry je dalam sebulan tapi Nuffnang masih sudi bagi blog kita yang naif ni Buffering Earning ( BE ). Terharu sangat sampai air mata boleh buat cuci muka T______T.


Mungkin ada yang tanya macamana nak dapat BE ni tiap-tiap minggu. Oke aku kongsikan satu petua, ni yang aku selalu buatlah, dan ia berhasil ! Alhamdulillah.

Tapi lain orang lain cara ye dak ? Yang penting kita kongsikan ilmu tak baik kedekut Tuhan marah nanti ! Macam aku, setiap minggu aku akan update survey dekat akaun Nuffnang tu, katalah minggu tu korang nak cerita pasal travel je klik dekat travel, kalau nak cerita pasal personal je klik personal, tapi nak klik ekut suka pun takpe yang penting tiap-tiap minggu kena update survey. Ini bertujuan pihak Nuffnang tau kita aktif berblog walaupun blog tak berupdate sebulan erk ? haha....-.='

Cubalah, inshaAllah pasti ada rezeki untuk korang.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 comments:

Masmira Masri said... Click To Reply!

ohh cenggitu yer kak wiwiwii msti try ni

Aty_Fared said... Click To Reply!

Oooo gitu...!! Patutlah aty ni blog aktif tapi haram jada tak naik be pon...huhuhu...eeerrr...bkk nuffnang pon setahun 3 kali..acaner tu...

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

wow bestnya! banyak tuuuu~

Mimi Azirah said... Click To Reply!

tahniah mila..alhamdulillah rezeki

Anis Shafeera said... Click To Reply!

kak mila..cem mana nak buat??dah banyak kali try buat..x berjaya jugak...boleh tolong ajar x??hamba ni sgt la naif...xreti...huhuhu...

nadia farahida said... Click To Reply!

fuyooooooooooooooooooooooo~ bak be milo seketul dua bagi yayaaaaa

Umi Qi said... Click To Reply!

Yeyyy tahniah dik mila great!

Masya said... Click To Reply!

banyaknya... lg masyukkk

Elie Lily said... Click To Reply!

Rezeki tu milaaa! Elie lama tak aktif.. Nuffnang pun macam merajuk taknak bg duit poket! :(

MizzTina said... Click To Reply!

wow..bertingkek²... tahniah

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Owh.. Ini rahsianya ye.. Hehe.. Memang jarang update survey kat blog.. Patutla tak pernah dapat BE.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

nazirah said... Click To Reply!

tula terharu dapat BE kan.. blOg cci pun tgh running 5 Be alhamdulillah.. tu yg skang duk rajin menghapdate blOg tu heee

::EIDA:: said... Click To Reply!

milo sokmo manyak be tau.. hukhukhuk

Baiduri said... Click To Reply!

Beznye....tq sharing kekdahnye....hehe....murah rzeki mila....

Hidayah said... Click To Reply!

alalala.. untung lah nuff saying...

*Nampak tak muka dengki akak :P

Mimi Azirah said... Click To Reply!

Tahniah mila..tips yg bagus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...