Terima Kasih Sudi Like

Monday, September 30, 2013

Jatuh cinta pada produk Ephyra

www.tips-fb.com

Salam

Bukan nak cakap kosong tapi rata-rata memang dah tau kan produk Ephyra ni memang terbukti berkesan. Aku berani cakap sebab aku sendiri dah makan 2 kotak produk Ephyra ni dan Alhamdulillah ia sangat serasi dengan aku. Kalau sebelum ni kulit kusam dan tidak bermaya lepas tu jerawat pasir bersepah-sepah dekat muka ni sekarang dah licin macam kulit telur tau haha...

Kalau tak caya boleh tengok perbezaan dulu dan sekarang kulit muka aku.

 

Dahulu & Sekarang

Gambar bawah ni adalah yang paling latest setelah aku mencuba dua kotak Ephyra.

 

Kulit muka sedikit cerah berbanding dulu tanpa ada jerawat-jerawat pasir yang tumbuh bagaikan cendawan. Jangan tak tau ye 2 bulan dah minum Ephyra ni sistem pencernaan pepejal dari perut aku sangatlah teratur haha...Timingnya elok je...Before pergi kerja dan selepas balik kerja. Disiplin sangat kan ???? hahahaha...So pada sapa yang mengalami masalah sistem pencernaan tak berapa nak timing cuba-cubalah try produk ni mana tau kot-kot berhasil.

Belum beranak tapi dah ada stretch marks ko tau, haha...malu nak cakap tapi bila minum Ephyra ni stretch marks ni makin lama makin pudar pulak. Yela kita kan makin gemuk so no wonderlah kan kalau lapisan perut tu memgembang sampai tak dapat nak tampung isi kulit so dia mereganglah haha...Tapi ceyes aku baru perasan lepas minum 2 kotak terus stretch marks makin pudar.

Banyak lagi sebenarnya perubahan yang berlaku bila aku konsisten minum Ephyra ni, korang baca balik entry yang lepas


Bagi pengguna Ephyra yang masih menyusu badan, di mana Ephyra banyak membantu mereka dalam menambahkan kuantiti susu badan. Memang menjadi satu masalah utk ibu-ibu yang dalam proses penyusuan, tapi susu badan tidak mencukupi atau pun sedikit. Oleh itu Ephyra dapat membantu ibu-ibu  untuk menambahkan lagi susu badan. Tentunya Ephyra sangat sesuai dan selamat di minum oleh ibu-ibu yang baru bersalin dan yg masih lagi menyusukan bayi.

Selain khasiat yang bagus yang dapat menambahkan kuantiti susu ibu, Ephyra juga terbukti memberi manfaat pada bayi yang disusukan dimana bayi akan jadi lebih sihat, kulit baby jadi lebih cerah & gebu. 


Oh ye berita baik buat korang-korang yang ingin mencuba produk Ephyra ni dan ingin membelinya, produk ini akan berada di Halfest Expo Exhibition ( Ekspo Makanan Halal Terbesar di Malaysia ) di Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor pada 2 October - 6 October 2013. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya.

Status HALAL Ephyra yang menjadi keutamaan utk Ephyra menyertai ekspo ni.Pentingnya HALAL kerana makanan yang baik, lagi halal memberikan kesihatan kepada seluruh tubuh badan, sebaliknya makanan yang tidak berkhasiat boleh menyebabkan penyakit. Oleh itu, Islam sendiri sangat mementingkan aspek khasiat dan kebersihan supaya yang dimakan itu benar-benar membawa manfaat dan bukannya kemudaratan. Begitulah juga Oceanlife Marketing Sdn Bhd selaku pengeluar produk Ephyra sangat menitikberatkan kualiti dan halal produk Ephyra untuk kebaikan pengguna semua. Banyak produk yang dijual diluar sana masih tidak mempunyai status HALAL yang sah dari Jakim. 

Jakim sangat dipercayai sebagai badan kerajaan yang tentunya kalau status HALAL dikeluarkan JAKIM tentunya setelah membuat penilaian yg sangat teliti tentang  tahap keselamatan produk & tahap halal setiap produk.Perlu diberitahu juga, setiap permohonan HALAL dari JAKIM memerlukan sijil kelulusan KKM ( Kementerian Kesihatan Malaysia ) baru boleh mohon status HALAL.So pada mana-mana produk yg kat luar tu yg asyik war war kan status HALAL, adakah ianya benar-benar HALAL dari Jakim atau setakat print logo sahaja.

Kerana itulah Oceanlife Marketing Sdn Bhd menyertai ekspo HALFEST ini utk membawa Ephyra ke tahap lebih tinggi dan mendapat kredibiliti & kepercayaan pengguna sebagai produk yang berkesan & tentunya SELAMAT dan HALAL. So apa tunggu lagi korang tanpa ragu-ragu dan rasa was-was, produk ni memang selamat untuk dimakan.


Untuk maklumat lanjut, boleh layari
1)website official - www.oceanlife2u.com





3)instagram- ephyra2u



Untuk info @ pembelian boleh email di info@oceanlife2u.com



Atau hubungi HQ 03-41417889 atau sms 019 3999 238
untuk pembaca blog milaahmad.blogspot.com dimana masih terdapat promosi harga sekiranya membeli 2 kotak iaitu pada harga RM380  – Apa korang perlu buat cuma email pada syarikat Oceanlife dengan tajuk blog ni untuk  dapatkan harga promosi 2 kotak tu tau. 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

IzZa HaDi said... Click To Reply!

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Masmira Masri said... Click To Reply!

woww glowing muka akak yg latest

::EIDA:: said... Click To Reply!

makin hari makin bersewri sewii cik milooo kite ni. hehehhehe

aNa LiEyA said... Click To Reply!

Sy authorized dealer EPHYRA from oceanlife.

Boleh sms whatsapp lia 0109828056 for info and best deal.

Perubahan seawal 7hr.perisa orange.waiting ur text 👌

Mimi Azirah said... Click To Reply!

Mkin cntik..

Tahniah mila menang contest ephyra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...