Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, January 21, 2014

Pakej Chocolate Fountain Murah 2014

www.tips-fb.com

Salam

Haaaa mesti ramai mak bapak yang tercari-cari kat mana ada sewaan coklat fountain murah untuk besday anak-anak kan ? Bukan takat besday, majlis kahwin, annual dinner, cukur jambul, akikah semua boleh. Macam aku hari tu, aku booking untuk majlis perkahwinan abang aku.

Gedik sangat nak bercoklat fountain bagai hahaha...dulu-dulu time aku kawin takde, bukanlah takde tapi belum femes lagi lagipun buat dekat kampung, celah mana pulak nak cekau mesin air terjun ni. Sekarang mungkin dah bersepah orang buat sewa ni ye dak ?

Bila kata abang aku nak kawin  kemain lagi otak ligat pusing nak buat tu nak buat ni, feeling-feeling macam akulah yang kawin ! pang 18 ratus kali tak sedar diri -.='. So nak tau aku booking coklat fountain dari sapa ? Dari Chocolate Fountain SheLovesChocolate. Mungkin ramai kan yang dah tau sapa tauke coklat fountain ni hehehe so tak payahla nak kenal kan :p. Tapi rasa macam kejam pulak tak cakap heeee~~~ coklat fountain ni bisnes yang dikendalikan oleh kawan blogger kita yang cute mute ala tomei-tomei kiki lala tuuuuu Eida

Taraaaaa hasil tangan sepenuhnya dari aku & the geng ( sibling )




Kek batik tu paling laris hasil tangan pengantin ( kak ipar ) yang buat huhu....



nyummm nyummm terliur tak korang ? bila mengenangkan coklat yang mencurah-curah ke ladang gandum aku rasa balik karang nak tibai coklat langkawi yang ada haha..oh sedapnya ! dah sampai anak tekak dah ni. Sedap oiiii coklat ko ni idaaaaaa


Kemain lagi pengantin perempuan bergumbira menikmati coklat fountain celup-celup dengan marshmallow.

Mesti nak lagi details kan pasal pakej coklat fountain ni, meh baca kat bawah meh ~













Berita baik buat korang sempena bulan Anniversary Eida dan Andy bulan Januari ni, mereka buat promosi wey sebelum terlambat pada-pada mereka yang memang nak booking inilah masanya :)


Segala pertanyaan boleh diajukan di :-

Fast Reply SMS/Call/WhatsApp : 012-233 4792   Eida


Talk to my hand : Coklat Ida haritu ada baki lagi 3 peket, minggu depan jumpa lagikan korang ? kenduri                                   coklat er.er.er


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

3 comments:

Umi Qi said... Click To Reply!

Memang sangat murahhh tau adik eida sewa choc fountain nih...haishhhh dok pk nk buat event apa tahun nih ek...hehhehe kalo ada mmg nak book kt adik eida nih...marvelosssss

izfanora said... Click To Reply!

Tak sabar oi nak kenduri coklat ahad ni..huhu..

nadia farahida said... Click To Reply!

ok setttttt, hujung minggu ni kt buat party coklat berbikini di sebelah swimming pool gituuuuuuuu :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...