Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, January 7, 2014

Tudung Murah dan Cantik dari Onepiecesofhijab

www.tips-fb.com

Salam

Hello everybody ;)

Kalau tengok pada hari ni ramai je yang berniaga online ye dak ?  Tak payah  nak menempuh orang bersusah payah nak dress up bagai, masa lagi banyak terbuang semuanya hanya dihujung jari sahaja, janji dalam Maybank2u ada duit erk !??? HAHAHA... Tak payah susah-susah cakap orang aku pun suka je beli online-online gini, nasiblah duit tak 'ramai' kalau tak abes semua online shopping  aku follow kihkihkihkih....

Aku tau ramai je yang beli tudung online kan ?, aku pun heeee~ TAPI aku kalau beli tudung mesti nak besar supaya tutup dada, paling suka jenis bawal tapi kadang-kadang bawal tu pun pendek gak nampak dada. Dan sekarang aku perasan makin lama tudung makin jarang sampai nampak rambut, Oh sangat tak best -.='

Jadi tudung online paling aku suka beli adalah di onepiecesofhijab. Pantang nampak ada stok baru mesti grabbbbbbbb bukan satu bukan dua malah tiga aku beli amek kauuuuu~ Murah kot !


Tudung pertama aku beli labuh kan ? i like :)







Sebab aku rasa tudung-tudung dari Onepiecesofhijab ni menepati ciri-ciri yang aku nak. Aku asiklah dok repeat order. Apa yang buat aku suka tudung-tudung tu sebab pertama senang bentuk, kedua tak nipis kalau letak pin tak tercarik benang ketiga tak payah gosok gila senang kan ? dan part paling best murah hoi ! benda murah-murah ni memang aku suka heeeee~

Ada stok tudung baru upload jemputlah tengok !

IG : onepiecesofhijab
Whatsapp : 0177839360 ( nuha )

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

20 comments:

Masya said... Click To Reply!

tudung ni bentuk segiempat cam bawal ker?? cantiklah mila gayakan macam shawl.. nnati buatlah tutorial..

izfanora said... Click To Reply!

Comel oiiiii..

NM03 said... Click To Reply!

tudung last tu mcm baju kurung kawan kite. hehehehe

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

milaaaaa! cantik sgt.akk nk g terjah jap! hehehe

Anis Shafeera said... Click To Reply!

what??xpayah gosok??ehehehhe
wah...ini sudah bagusss...nak beli!!tq kak mila 4 sharing...hahaha
i is manusia pemalas nk gosok tudung tapi xnak pakai tudung sarung..hehehehe

Nugrul Sakura said... Click To Reply!

cantikkkk sgt milaaa....

tp nurul xreti pakai cam mila...kalau pakai gitu...nampak bolat je muka nurul..hukhukhuk

wat tuto la mila... nnti blh tgk

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

nak jugakkkk...
tggu duit dalam M2U branak2 dulu...
nanti wa beli sedozen terus...heheheh

AlyzaFisol said... Click To Reply!

suka tudung yg last tu...cantik sangat!!

dalila said... Click To Reply!

cantik2..
nk follow jgk la..heee..

Umi Qi said... Click To Reply!

cantik sgt dik mila pakai....haishhhh rasa nak terjebak sama nih ke kancah beli tudung shawl online sbb umi Qi pun suka pakai shawl tau dik...mekasih dik muuuahhhhh :*

Nasuha said... Click To Reply!

Assalamualaikum... Cantik koleksi tudung..

✿ pink velvet ✿ said... Click To Reply!

amboii.. cantik2 tudungnya.. nak kene terjah jugaq ni :P

::EIDA:: said... Click To Reply!

cantik aaa. pening aaa tengok cantik2 ni.. hahahahhahha

Liza Licha said... Click To Reply!

cantik je tengok orang pakai.. licha pulak memang tak reti pakai selendang

Anonymous said... Click To Reply!

Kali pertama saya baca blog awak... saya agak kurang bersetuju dengan idea2 awak...

tapi setelah berkali2 baca... saya dah mula faham...
saya minta maaf sbb buruk sangka dengan awak selama
nie...

my web page ... Butik Blouse Malaysia

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Anonymous idea apa yang awak tak setuju ea? boleh saya tau?

Bunyi macam dah lama kenal je kan ?

MizzTina said... Click To Reply!

comel..

Mommy Adelz aka MA said... Click To Reply!

wah.. kebetulan MA nak cari inlineshope yg jual shawl murah.. tq info.. follow blog u. jgn lupa singgah blog MA ye :)

http://mommyadelz.blogspot.com

NoraKerel Aira said... Click To Reply!

cantiknya tudung. nora pun suka yang tutup dada. :)

mia izzati said... Click To Reply!

sama la kita kak..kekadang beli kat luar tak terbeli sebab rambang mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...