Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, February 26, 2014

Sambutan Hari Jadi di Flora Cafe

www.tips-fb.com

Salam

23 Febuari tu tengahari dalam pukul 1.oo pm aku pergi buat photoshoot dekat studio, patutnya buat entry tu dulu, tapi memandangkan cd gambar problem takleh detect gambar aku macam frust sikitlahhhhh~ so aku update entry makan besar dengan family dulu la er.er.

Tempat pilihan untuk aku sambut besday kali ni  adalah di Flora Cafe, tapi yang bestnye tahun ni aku tak sambut berdua sahaja dengan Encik Suami, tapi sambut bersembilan ! Nampak bersembilan kauuuuu *ntah pape ayat*

Bestlah hoiii sambut besday sendiri tapi family semua turut serta cukup lengkap pakej mak abah, adik beradik serta menantu + baby dalam perut tu ( coming soon ). haaaa oke 10 orang semua hihihi... Rasa macam sambut besday anak kekdahnyaaaaa *walaupun belum ada rezeki lagi tapi will be coming soon. In Sha Allah :)*

Birthday ni lagi tambah meriah sebab aku dengan abang aku lahir pada tarikh yang sama iaitu 23 Febuari tahun yang berlainan 87 dan 88 gap hanya setahun. Setahun tepat okeeeee~ Makan besar ni disponser oleh besday girl sendiri sebab aku suka nak celebrate reramai dengan family. Biasa aku berdua je makan dengan suami dekat Flora Cafe, kali ni ada rezeki ajak family pulak !


Cantik kan hiasan wallpaper belakang tu dengan hiasan meja makan. Berseri-seri aku rasa duduk dekat situ hahahaha...barulah fun ! kan besday girl. Korang-korang yang rasa nak sambut besday ke, anniversary ke, annual dinner or nak nikah atau buat majlis pertunangan dekat Flora Cafe ni amat dialu-alukan, tapi diingatkan kena booking terlebih dahulu.

Before ni pun aku sambut anniversary dekat sini jugak ( link ). Makanan pun superb sedap gilaaaa sebab tu aku asik nak repeat, repeat dan repeat. Kalau boleh semua makanan aku nak try. Jangan risau harga takde mahal sangat, kira mampulah dengan poket anda . Bukan setakat masakan melayu yang diaowang sajikan, malah pada penggemar makanan western dekat sini pun ada menu barat tu. Cubalah tak mengecewakan tau.


Dulu abang aku selalu cakap aku gemuk, sekarang amek kau, kau pun gemuk lagi gemuk tau ! tau !


Bersama pasangan masing-masing. Cumel pulak  kek tu, colourfull


Selamat Hari Jadi Along & Angah (aku)


Kek ni telah disponser oleh adik no 3 aku American Choc sedapppp. Terima kasihlah bebanyak ye sayang ko. Kek dengan figurin bear tu aku tempah asing-asing. Cumel ke tidakkkkkk, rasa bebudak sangat request kek macam ni tapi kau hadooooo?. kotlah korang semua nak kek cumel macam ni jugak nak tempah untuk anak-anak ke, suami or sapa-sapa boleh tempah dekat Sharifah Hanum Bigsmileskitchen . Akak ni memang buat kek kahwin, kek birthday dan cupcakes.

Kalau nak booking apa-apa event dekat Flora Cafe 

contact no : 03-21618010
                   03-21810986 ( Mell )

Adress      :Flora Kafe Sdn Bhd,
                  Lot G.02-06, Ground Floor,
                  The AmpWalk
                  218 Jalan Ampang,
                  50450 Kuala Lumpur

Facebook : Flora Kafe Ampwalk
Instagram :florakafe










♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

ct kektus said... Click To Reply!

seronoknya sambut ramai2 macam ni. rasa meriah sangat. :D

Masya said... Click To Reply!

selamat hari lahir mila.. mila cantiknya awak.. nampak lain pakai shawl macam ni... ni mcm tudung biasakan.. awak gayakan mcm shawl.. moga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki yer..

Emilynn Emily said... Click To Reply!

happy belated bufday mila!!!!! wahhhh happynya...kek comel & keluarga tersayang pun join skali...tempat tu mcm manarik jer mcm best jer...(kena try ke sana ni)

semoga apa yg dihajati tercapai & dilimpahi dengan rahmat allah...insyaallah aminnnnn...

::EIDA:: said... Click To Reply!

kek comel mila!!! secomel besday gurl! yeayyyyy hehehee

puan.mila said... Click To Reply!

slalu tgk dlm tv je cafe ni..bila la merasa leh prgi..hepi besday mila!

ieza ashaari said... Click To Reply!

Bestnyer milaaaa.. Ni za mlm beday kt umh je pluk darwish..huhu..

Selamat hr lahir mila.. Semoga semua yg diimpikan tercapai..

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

comellnyer kek miloo...
mesti sedappp...
tapi mesti dah habis, baru nak pawww sepotong dua..hikhikhik...

anyway, happy belated besday mila n along mila...=)

nuyui a.k.a miss YUI said... Click To Reply!

Ya ALLAH cntiknya kek..

slmt hari lahir =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...