Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, February 25, 2014

Selamat Hari Lahir Buat Diri Sendiri

www.tips-fb.com

Salam

Happy besday to us
Happy besday to us
Happy besday along & angah
Happy to us

Kenapa kami ? Sebab hari jadi aku dengan abang aku adalah sama iaitu jatuh pada 23 Febuari 1987 dan 1988 ngam-ngam setahun je u olsss. Hebat tau abah dengan mak kitaorang huhuhu....Entry Langkawi tertunda seketika ea. Nak beri laluan pada entry besday girl ni haaaa...

Fine dah tua dah aku 26 tahun, tapi masih remaja gituuuuu *pengsan*. Tahun ni aku rasa paling meriah macam sambut besday anak padahal belum ada lagi, sebab family aku ada semua. Alhamdulillah.

The whole day memang pack giler dengan photoshootnya dengan makan besar dengan family dan malam pulak tengok wayang. Penat beb ! Tapi enjoy giler !!! Entry pasal photoshoot nanti aku buat er, entry celebration dekat mana pun akan muncul tak lama lagi sabar eh ! Kasi tuan blog bernafas sikit, penat pun tak hilang lagi heeee~ 

Sedikit ucapan dari tuan blog dihari lahirnya 

Selamat Hari Lahir buat diri sendiri hihihi...

Alhamdulillah masih diizinkan Allah S.W.T untuk bernafas hari ini. Terima kasih kepada ayahanda dan bonda sebab melahirkan dan membesarkan saya.

Doaku di hari lahir ini
Semoga taat dengan perintahNya
Semoga menjadi anak yang baik
Semoga menjadi isteri yang baik
Semoga menjadi kakak dan adik yang baik

Hadiah tak penting cuma kalian doakan aku bahagia, gembira dan dimurahkan rezeki sentiasa ye :)

Kasi belanja sekeping gambar dulu



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

careno said... Click To Reply!

Happy Birthday.. comel jer gmbr studio tu... :)

Zee Suhaini said... Click To Reply!

hepi besday mila..
meriah celebratenya..
gambar yang last tu memang cantik..suwitt gitu..

msredcheesecake said... Click To Reply!

HB... semuga dilindungi Allah sentiasa... sweet je picca tu

mia izzati said... Click To Reply!

waa selamat hari lahir dik...siap bergambar kat studio tu..terapi diri tuu...moga dimurahkan rezeki selalu

Amoi Farah said... Click To Reply!

Happy Birthday

Mimi Azirah said... Click To Reply!

sannah helwah mila..semoga bahagia di samping suami till jannah

Liza Licha said... Click To Reply!

happy birhtday.. :)

ieza ashaari said... Click To Reply!

Happy birthday sayang.. semoga segala yg diimpikan akn tercapai..

anajingga said... Click To Reply!

heppi bday mila...seronok sambut bday dgn abang ye..was here visit bday girl

Wan Maruzen Wan Husain said... Click To Reply!

happy besday...

::EIDA:: said... Click To Reply!

belanja ida sekeping je? belanja lah lagiiii .. hehhee

Masya said... Click To Reply!

muda belianya.. tak cecah angka 3 lg masih mudalah tu hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...