Terima Kasih Sudi Like

Thursday, March 26, 2015

KURUS DENGAN CEPAT DAN SEMULAJADI DENGAN ASSEZ SLYMM

www.tips-fb.com

Salam

Wuarghhh lama sangat tak mengetuk keyboard dekat blog picisan aku ni haaaa..keciannya lahaiiiii~rindu amat deyh, tapi apakan daya kekangan waktu demi mencari sesuap nasi....*klise sangat*


Busy tu memang busy sampai kadang-kadang tak sempat makan tapi yang herannyaaa badan tak kurus-kurus pun, stresnyaaaaa, kalau tengok makanan tu berahiiiiiii je hahaha..opssss......berahi kauuuu jangan main-main nafsu aku ni pelik tau.

So makin hari makin stress makin hari makin tak muat baju makin hari makin tak cukup duit nak beli baju seluar (sospink) marilah kita mencari solution, kita mencari sesuatu yang boleh diminum untuk kurus dengan cepat tapi secara semulajadi. Yang paling penting tak rasa lapar dan makan dengan banyak. Minum ni je dah rasa kenyang.


Memperkenalkan Assez Slymm

Ape kebendanya itu ? Meh ceq nak habai  mai. Assez Slymm adalah minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan, membakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak melawaskan (DETOX ) menegangkan kulit dan menambah tenaga.

Formula Assez Slymm akan membolehkan kita untuk kurus dalam masa yang cepat mudah dan pantas Ia akan memberi rasa kenyang yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut.

Semua di atas aku setuju, sebab aku mengalami simptom-simptom seperti yang dinyatakan. Dah seminggu cuba best sangat. Cuma mula-mula rasa badan cepat berpeluh nak ke tandas je membuang kecil dan besar, dan paling penting sentiasa  rasa kenyang je. 

Pagi-pagi biasa aku ambil sarapan sebb takut lapar memandangkan keje tak tentu masa kadang-kadang lunch pun lewat, tapi masalahnya kalau amik makanan yang heavy macam nasi lemak ke roti canai pukul 10 .00 je mata dah kuyu camne nak buat keje..mengantuknyaaa jangan cakap sampai kena letak batang mancis kat mata, langsung lembik melonglai je, so bila aku ambil Assez Slymm ni ia mampu tahan sampai tengahari, tak rasa lapar , mata pun tak mengantuk bertenaga je. Minum pulak panas-panas perghhhhh sedapnya rasa perut. Tiba masa ke tandas lah kita, perut rasa selesa je, baru boleh buat keje.


Kalau tengok kan dibahagian belakang kotak dinyatakan isi kandungan minuman kesihatan tu, jangan khuatir ia bukan dalam kategori ubat tapi terdiri daripada bahan-bahan herba 100%.Minuman ni juga sesuai untuk ibu mengandung dan yang menyusukan anak. Siap ada terangkan lagi cara menghidangkannya. Minuman ni memang best kalau minum panas-panas. Rasa sedap je boleh ditelan macam oat, macam nestum pun ada, bau macam soya, paling penting kenyang,



Aku memg bergantung pada minuman ni pagi-pagi sebab taknak perut kosong nanti masuk angin lagi sakit. Lagi satu mudah dan cepat ambil cawan buka 1 sachet tuang air panas kacau-kacau minum mudah 1 minit je dah siap, tau jela aku ni kadang-kadang pagi suka terlewat masuk opis so nak yang yang mudah-mudah je.Yang penting pantas cepat kenyanggggg, kurus ! eh hahahaha...kurus sangat !



Biasa normal price RM150 tapi jangan tak tau sekarang ada harga promosi hokeh cuma RM99 je, diulang RM99 sahaja. So kalau korang berminat nak merasai kurus dengan cepat dan semulajadi boleh contact no hotline 013-9200106, sebarang tempahan dan pertanyaan mengenai Assez Slymm boleh sms, call dan whatsapps no tersebut. Setiap pembelian Assez Slymm ni korang akan dapat e-book secara percuma !

Jangan lupa juga follow Instagram dan Facebook Assez Slymm tau. tau.

Instagram        : ASSEZ.OFFICIAL
No hotline      : 013-9200106


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum mila, rasa dia sedapppp. i likeeee.. :)

Dkna Abza said... Click To Reply!

nak jimat kena beli sekarang sebab murah

hazman fadzil said... Click To Reply!

rasa kenyang tu yang buat kita tak fikir nak makan sangat kan....

::EIDA:: said... Click To Reply!

kenyang leh diet ida suka!!!

nurfadilah suardi said... Click To Reply!

Macam best je

bearyblossom said... Click To Reply!

Org lain sibuk nak kurus, emi pulak sibuk nak tambah berat badan. Haha . Emi underweight sgt ha...


btw jom singgah blog emi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...