Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, October 6, 2015

R.I.N.D.U

www.tips-fb.com

Salam.

Sesungguhnya aku rindu nak berblogging, nak membebel nak meluah nak bercerita, In Sha Allah jika diizinkan aku akan start berblog balik. Semoga diberi kekuatan. Mungkin lepas ni akan lebih banyak masa kotlah banyak masa huhu...nanti aku jenjalan blog korang k. Selongkar,stalker apa yang patut rindu sangat kat blog yang satu ni banyak kenangannya~

Banyak perkara yang berlaku dalam masa setahun ni, ada baik ada yang buruk, yang mana banyak buat aku belajar tentang erti hidup, banyak yang buat aku tersedar kehidupan ni bukan selalunya kita berada di atas, macam roda berpusing ada masa di atas ada masa dibawah. Setiap yang berlaku ada sebab musababnya yang mungkin kita tak nampak dan langsung tak terpikir kan. Tapi inilah qada dan qadar yg Allah S.W.T dah tentukan untuk umatnya, Kita sebagai hambanya perlu menerima dengan hati terbuka

Nak cerita panjang lebar 4 hari 4 malam tak habis nantilah bila dah ada kekuatan akan aku coretkan disini suatu hari nanti. Doakan semoga kehidupan yg aku lalui sekarang lebih bahagia dan tenang.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

Ako Si AiN said... Click To Reply!

Welkem bek awak . Hihi
Cerita kita ni lbih kurang sama pulk .
Buat come back gitew kikiki

idzwa kamaruddin said... Click To Reply!

terima kasih...terima kasih atas kata-kata awak...sebab skrg akak sedang alaminyer.

::EIDA:: said... Click To Reply!

punya la berbunga bunga hati ida nampak post milo heee ~ xpe milo, slow slow. lama lama nnti okay la.. rindu milo!

ieza ashaari said... Click To Reply!

Bersinar pula blog ni. Eh, baru lepas sapu sawang eh awak? Hikhikhik.

mun said... Click To Reply!

kena dapatkan balik mood berblog tu kan mila..hehehe

Mohd Diah Mcdee Abdullah said... Click To Reply!

nanti kita pasang streamyx ek?

dalila said... Click To Reply!

xpe..slow2 mila ;)
nk berblogging kene amik mood jgk..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Mohd Diah Mcdee Abdullahkenapa baru pasan komen abang ni erk haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...