Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, March 30, 2011

ade ak kesa???xheran larh!!!

www.tips-fb.com

semalam aku p lepak kt plaza idaman lepas office hour lebey kurang  jam 6.30 ptg...temankan adik aku yg sorg nie kebosanan bekerja kat kedai menjual jeans jenama PICASSO!ade spe yg bermint nk beli seluar jeans???bole kunjungi plaza idaman tingkt 1 sbrg pertnyaan bole diajukan pada cik mila...duk layn cerita Korea with my adik adelah sorg mamat nie..name rahsia..hahaha! tetiba jerk xsemena² dtg kedai trus duduk..acely dia da kenal dgn adik aku tp aku xkenal dia dan xnk kenal Oke!nape?ade sebbnyer..kebtulan b4 nie ak da penah skx tgk gmbar dia dlm fOn another staff..cmner ley sesat pOwn aku xtau...kO igt ko nsem ke der?jgn pasan Oke?nk guna bahasa kita² lak kan igt aku suka kew :p

ni antara dialog-dialog mamat nie dan my adik..sila baca dgn penuh tekun huhu...

mamat 2                :makan xjemput pOwn
adik me                 :jemput makan
aku ckp dlm ati      :(xde sape buat jemput² larh)
mamat 2                : ari 2 kita dtg cini tp awk xde..yang ai2 2 sape?
adik me                 :oh, 2 staff kitaowg bhgian pejabat
mamat 2                :yang nie sape???merujuk kepada aku..
adik me                 :nie kakak sy...
mamat 2                :ouh kakak ea, cantik la
                              terus menerus dia berkata²..pendiam tp klu kena geng dia memg kecoh...kalau kwin nanti
                              kwin dgn anak Dato..org yg suka pkai wana purple nie seorang yg romantik
aku ckp dlm ati      :cantek eih...kO igt aku nk kembang kincup la dgr ko ckp an?an?..xde makner Oke...
                              ye!memg aku pendiam tp pendiam dgn ko jela dgn org laen x..sebb ko xkenal aku dan
                              ak xnk kenl kO..wah hebt ye tafsiran kO ttg aku walaupun br pertama kali jumpa ak...
                              sOnok kOwt bila dgr nanti ak kwin dgn anak Dato..haha..kaya 2..tp jawapan aku...biarla
                              x kaya janji ak bahagia..huhu...ak amin kan jewk klu kO ckp aku kwin anak Dato mane 
                              tau tetiba nanti bkal tunang ak bertuka jadi Dato kan?hahaha...lawk giler k0wt...ye ak memg romantik brgkali tp aku xpkai purple aku pkai biru Oke!

xlmer kemudian dia nk beredar dia cam tau² jewk yg aku xbape suka kehadiran dia disitu last word dia cakap


mamat 2                 :jgn makan byk² t gemuk xelOk..kena diet tau
aku ckp dlm ati       :hei..aku punya sukala nk mkn bape byk..kerOpok lekOr je Pown kecoh jerk..taula kO 
                               bengang sebb ak xajk ko mkn kan?diet kOnon padahal pOket kosong..:p

bengang pulak rse bila tetiba de Org yg xknal ckp psl kita..pas 2 pndai² jewk ckp kita cam 2  kita camnie..kOnon² dia mcm tukang tilik larh..acely yg buat aku xbape suka kt dia 2 sebb seblum nie member ak da kena gak dia bole baca perwatakan seseorang.. tp pe yg dia gtau 2 suma xbtul haha...2 yg ak xbape suka org cam 2...rse anti jewk...badget cam gOod² jewk...org cam nie pown ade ka?

talk tO my hand- dunia...dunia..mcm² ragam manusia skank nie!

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 comments:

azureEn said... Click To Reply!

mayb tu care dye nak start conversation kot. tpi tak dilayan. tu dye blah ;P

Mila Ahmad said... Click To Reply!

mayb la kot kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...