Terima Kasih Sudi Like

Thursday, March 3, 2011

anda suka sila like :)

www.tips-fb.com

salam pagi khamis yg indah moOd berpuase jadi kena cOol sementara xley marah² ari nie kena senyum jewk utk menambahkn pahala yg xbape nk byk...badan yg agk keletihan seharian bekerja tpi tetap gagah menulis entry sebab bosan tatkala tiada kerja nk buat haha...padahal curi tulang kO nie...

sejak akhir² nie lebey gemar jejak kaki di blOg berbanding FB yg agak suram tiada agenda berlangsung..kawan² ilang xkemane mayb bz dgn keje seharian..tp xpe xkesa..ku ade bersama dgn blOg.Alang² da menaip dis entry aku nakla tnya pendapat pada blOgger sekalian tentang my blOg.sila tegO jika ade kekurangan dan camner tuk ak menvariasikan lagi my bLOg supaya blogger suka utk menyinggahkan diri mereka ke blOg aku nie...

skank nie amat gemar 'BLOG WALKING' ke blOg-blOg yg terpilih melihat cara penyampaian  entry mereka..sgt² menarik byk idea dan kreatif..kebykan blOgger yg ak lawati tersgtla kreatif dalam membentuk blOg mereka.Sumpah aku jeles giler Oke!!!..Bukan aku xbole jdi seperti mereka..aku juga yakin bOle tp memandangkan tuntutan kerja yg mengunung jadi hasrat ku terbantut di citu sahaja...So sad ;(

Sekiranya ada mereka diluar² sana yg suka terhadap my Blog nie sila la LIKE di akhir n3 nie ye..tiada paksaan.sukala seikhlas hati anda ;) jika ada perubahan yg perlu dibuat sila maklumkan yer!





♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

e F a said... Click To Reply!

i like ur blog, secomel org nya jugak, efa dah follow u.

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tengss cyunk!

NARDtheNERD said... Click To Reply!

blog lagi best dari fb kan kan..
:))

Amirrah Zawani said... Click To Reply!

saya pun suka baca blog org..
tp internet yg lembap ni selalu mjadi penghalang =_=


p/s: nk bg suggestion sikit.. kalo boleh remove lah word verification dalam komen.. leceh nak taip2.. hehe :D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

nardthenerd~jauh lebey best sebb byk infO yg dpt..lagipun rata² blogger x lokek kongsi ilmu

mira~klu da lembap memg bole merosakkan moOd
hehe suggestion anda di terima t mila ubah er...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...