Terima Kasih Sudi Like

Friday, March 4, 2011

saya suka bila....

www.tips-fb.com

Hello reader tersayang...salam jumaat semua :)

1) saya suka bila saya xde keje senang melenang di atas kerusi empuk menjengah BLOG tercinta selama berjam²...suka sgt tau!tapi jarang nk melenang..sebab keje membukuit haha...

2) saya suka bila saya sedang blOgwalking ade Blog cantek-mantek cumel² kiut miut..semangt jewk nk tingglkan kOmen

3)saya suka bila ade blOgger yang sudi ajar wat tutorial walaupun saya xbape nk bijak dan xde masa yg byk tuk menelaah semua tp ceyes tingin giler nak wat suma yg diajar, i wish!!!

4)saya suka bila saya terjah mane² blog yang wat header ala² cumel + kiut + sweet + vouge dan pasti saya nak fOllow cOz bLog sy xbape nk cumell sgt!

5)saya suka bila ade bLogger yang wat contest dan listkan link bLogger laen yg join contest 2..sebabnyer sy xde memg xde masa utk join contest tersebut.jadi sy amat semangat utk terjah bukan maen laju sesangat ke link utk meninggalkan kOmen cinta ku..

6)saya suka bila baca entry kengkawan yg ade picture byk² suka jewk nak nengOk n3 pegi becuti,pegi mkn² jumpa rakan blogger dan FB,n3 shopping-moping...n3 gaya ala² model..suma cantek sgt!

7)saya suka bila sy dapat baca n3 yg mengisahkan pasal dunia artis dan isu² terkini sebb sy xde masa nk mengadap paper duk mengadap kertas keje byk  sampai nk muntah-muntah jadi bila tgk n3 menarik pasl artis memg suka giler...atlest xdela ketinggalan zaman!

8) saya suka bila setiap hari fOllower sy bertambah even xbyk tapi adelah jugak dari xde kan?kan?maceh kerna menfOllow saya eih..jasa anda dihargai syunk :)

9)plg saya suka bila setiap n3 saya ade blOgger yg kOmen sebb dicitu nmpk blogger suka akn n3 sy hihi....mereka alert dgn ape yg cuba smpaikan..sumpah mmg terharu giler i LOve u larh..:)




talk 2 my hand ~mari nyanyi lagu ujan same²...ujan rintik² air bergelombang ~weeeee~

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

IFA Athirah said... Click To Reply!

utk no 1 tu, same lak kite! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hihi ;)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

saye suker jugak..!!!

Ogy said... Click To Reply!

mama suka baca entry ni sbb mama pun suka semua yg mila suka tu..ehehee

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hihi..maceh²

Amirrah Zawani said... Click To Reply!

betul2.. saya pun suka semua tu.. :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kan?kan? terasa diriku begitu berharga!hihi

Anonymous said... Click To Reply!

Terima kasih atas informasi menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...