Terima Kasih Sudi Like

Friday, July 6, 2012

suasana baru

www.tips-fb.com

Dah seminggu aku mula bekerja di tempat baru. Tempat baru tapi still opis yang lama ini bermaksud sebelum aku bekerja di dataran merdeka aku pernah bekerja di bandar baru ampang kini setelah 2 tahun aku berhijrah ke dataran merdeka aku kembali ke bandar baru ampang. Belit-belit aku cakap kan ? korang mesti xpaham ? Aku pun kadang2 xpaham haha...

 

Apa yang penting skank ni, dimana aku dicampak pun aku masih menimba ilmu tanpa jemu ceeewaahhh...! Main opis adalah di bandar baru ampang memandangkan aku dibahagian admin jadi aku ditempatkan disini makanya aku terpisah dengan geng mak jemah aku hihi...* geng gosip*

Bahagian site opis lak di dataran merdeka dimana maintenance ditempatkan disitu. Di ampang ni suasana jauh beza dgn di dataran. kalau kat sana dah macam pasar sebab ramai mahkluk sekalian alam yang duduk disitu tapi kat ampang ni senyap sunyi jerk.

Mengantuk ? jgn cakap wey kalau dah sunyi ni banyak keje camne pun mata nak tutup jerk macam ada batu hempap wa ckp lu.Tapi kalau bos dah dtg terus segar bugar mata, tetiba jerk mcm ada ribut taufan yg datang. jadi kelam kabut aku dibuatnya. Hebat tak penangan bos aku ?

Yang bestnye bila dah kat ampang ni aku bole kua rumah dlm pukul 7.30 sampai opis ampang pukul 8 ngam la tu kan? kalau kat dataran tu dari setapak kena keluar awal dalam kul 6.45 kalau tak memg jem dan lambat sampai paling stress bila takde parking -.='. Memg la parking free tapi kena awal kalau lambat kena parking berbayar.

Beza lak kalau kat ampang walaupun parking kena bayar tapi xstress sebab bole keluar lewat pastu kalau lambat pun parking masih banyak lagipun aku pakai pas bulanan hanya RM30.00 sebulan.
Bagi aku kat mana2 pun ada masalah kan ? Hadapilah dgn tenang walaupun dalam hati hanya tuhan je yang tau ngeh..ngeh..ngeh..dah tu je nak tulis sekian...

P/S : sumpah aku memg rindu nak menaip sakan tapi keje ni dah memanggil jerk.maklumlah tempat baru byk benda nak kena modified bye ^_____^
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

NOOR FATIN said... Click To Reply!

kerja elok2!! hehehe lama xdatang sini, rindu ;)

MizzTina said... Click To Reply!

keje leklok walau ke mana pun dicampak.. hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

MT-betul-betul
Noor Fatin- rindu ea? rajin2lah dtg ye.

Zura Lee said... Click To Reply!

best ape bertukar2 tmpt keje, tkde la dok satu tempat je... blh cuci mata.. hahaaha

izfanora said... Click To Reply!

keje, jgn asyik tido je.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...