Terima Kasih Sudi Like

Monday, August 26, 2013

Ephyra Kolagen Terbukti Berkesan !

www.tips-fb.com

Salam

Kalau siapa yang follow insta dan facebook aku, mungkin perasaan aku ada mencuba produk Ephyra. Kalau sebelum ni pun aku ada war-war kan pasal Ephyra ni, boleh rujuk pada entry sebelum ni. Dah sebulan dah makan. Alhamdulillah produk ni serasi dengan aku. Kesan yang sangat positif.Memang nampak hasilnya.

Sekarang nak masuk kotak kedua dah yeay ~ Apa yang best Ephyra ni, dia dalam bentuk serbuk, kita bancuh je dah boleh minum, rasa pun sedap macam jus oren kalau kapsul mungkin kadang-kadang lupa nak makan

Kesan yang paling ketara sekali bila guna produk Ephyra ni, kulit jadi gebu, licin dan bersih. Biasa kulit muka aku ni kering pastu kusam  tak berseri sekarang tak bersolek pun muka suci bersih je, naik seri macam orang baru kahwin ? eh ? baru kahwin sangat haha....

Bila minum Ephyra ni kena banyak minum air , sebab kalau kurang air badan akan sedikit panas, minum air banyak ni oke untuk menyahkan toksin dalam badan.

Dulu tumit aku ni mcm kering dan merekah, buruk macam anak 10 kekdahnya padahal cuma ada anak kucing je seekor, bila kena aircond dekat opis tu bertambah-tambahlah keringnya, tapi bila minum Ephyra ni tumit jadi lembap dan soft, sampai aku paksa laki aku rasa dengan tangan tumit bini dia licin ke tak haha....Bukan takat tumit je tangan kaki semua lembut bak sutera.macam kulit baby kata kooo.

Lagi satu dia mencerahkan kulit yang kusam dan gelap. Bukanlah kata ko kulit gelap boleh terus putih melepak tapi Ephyra ni perlahan-lahan mengebukan kulit dan mencerahkan kulit supaya nampak flawless gituuuu~

Kalau cakap je korang bukan nak percaya kan, apa kata korang cuba dulu kalau tak cuba tak tahu nanti kata aku tipu pulak. Tapi bagi aku, aku sangat berpuas ati sebab tu aku repeat lagi minum Ephyra ni masuk kotak kedua.


Nampak kat dahi tu, bersepah jerawat-jerawat kecil, kelihatan kotor je kan ?


Lepas sebulan guna, jerawat hilang muka pun nampak berseri walaupun tak pakai sebarang bedak pun ! Nampak perubahan warna kulit lepas sebulan menggunakan Ephyra ni.


Gambar latest, eyeback makin kurang dari sehari ke sehari.


 Memey Suhaiza merupakan salah seorang pengguna Ephyra yang sama-sama dapat hasil berkesan setelah mengambil produk Ephyra ni. Memey ni asalnya hanyalah pengguna macam aku, bila dia pun rasa dan nampak perubahan yang ketara setelah minum Ephyra ni dia pun order lagi untuk kotak ke 2, Oleh itu HQ Oceanlife, selaku pengeluar produk Ephyra berbesar hati mengambil Memey untuk menjayakan kempen bulan Ogos & September dimana Memey akan share pengalaman dia yang sebenar minum Ephyra di Instagram beliau.

Sesiapa yang ingin mengetahui kesan hebat Ephyra ni jangan ketinggalan untuk tengok dekat FB Oceanlife atau insta official, @ephyra2u, Selain tu boleh tengok jugak dekat insta Memey @memeysuhaiza


Gambar testimonial terbaru untuk pengguna Ephyra. Korang nampak kan perubahan kulit muka yang begitu ketara sebab tulah Ephyra menjadi pilihan ramai kerana keberkesanannya. Ribuan pengguna sangat berpuas hati dengan Ephyra. Berbaloi dengan harga kerana Ephyra terbukti berkesan dan dijamin selamat & halal oleh JAKIM.


Kotak baru Ephyra version "GO GREEN"

Ephyra skank juga terdapat dalam kotak versi baru, dimana ini adalah untuk kempen GO GREEN dari pihak syarikat untuk sama-sama menyokong kempen kitar semula dalam usaha menyelamatkan alam sekitar. Dijamin kualiti adalah tinggi dengan kotak sebelumnya. Oh ya sebarang pertanyaan korang boleh call HQ di 03 - 41417889

 Untuk maklumat lanjut, boleh layari
1)website official - www.oceanlife2u.com




3)instagram- ephyra2u


Untuk info @ pembelian boleh email di info@oceanlife2u.com


Atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238

  Berita baik untuk pembaca blog milaahmad.blogspot.com dimana masih terdapat promosi harga sekiranya membeli 2 kotak iaitu pada harga RM380  kalau satu kotak berharga RM197 better beli 2 jimat banyak kan ? – Apa korang perlu buat cuma email pada syarikat Oceanlife dengan tajuk blog ni untuk  dapatkan harga promosi 2 kotak tu tau.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 comments:

Umi Qi said... Click To Reply!

Dik mila...wahhhh sgt2 terkejut tgk perubahan dik mila...jerawat kecil2 ilang bila dh guna produk nih...bestttt ye dik

Syazana Zainn said... Click To Reply!

menarik produk ni
tp skrg tgh amek produk lain
nanti bila dah habis produk lain tu nak try juga produk ni hihi

Nadia Johari said... Click To Reply!

wah tak mampu lagi nak beli...

Masya said... Click To Reply!

tahniah.... kalau berkesan memang ptt beli lagi hihihihihi ... akak nak cuba sbb tumit akak pun merekah jugak uwarrrr... anak baru sorang, sepuluh jugak ... anak kucing jgn cakap lg ramai hahahahahaa

Mimi Azirah said... Click To Reply!

memg bertul2 berkesan la...nmpk perubahan muka mila

J.Syazwana said... Click To Reply!

kite kan teringin sangat nak try ephyra ni. huuuu. tapi errr bajet agak lari di situ. huhuhu. sedih.

Elie Lily said... Click To Reply!

Alhamdulillah. Elie pon guna Ephyra ni walaupun takde masalah dgn kulit muka sgt. Tapi sebab elie salu buat kerja luar, pegi macam2 tmpat buat event, kulit senang sgt kering. Bila dah makan Eyphyra hampir sebulan lebih, kulit nampak makin lembab. Tak pakai mekap pun kulit still seri.

So far takde lagi masalah timbul dgn Eyphyra ni. so im happy with this product! :)

::EIDA:: said... Click To Reply!

bersih muka mila

IzZa HaDi said... Click To Reply!

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

tenku butang said... Click To Reply!

Huk2.. mmg berminat.. tp jenuh gak bila kena beli tiap bulan ni.. klu skip nti kulit berubah ke asal kan?

Eiqa Almond said... Click To Reply!

aah, laa nmpak jugak perbezaan nyee..
Kan best klu eiqa dah keje, boleh beli benda2x gini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...