Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, September 11, 2013

Tersangat rindu -.-

www.tips-fb.com

Salam

Rindu sangat nak menaip entry panjang berjela, rindu sangat nak menaip entry syok sendiri, rindu sangat nak menaip segala-mala mak nenek kisah seharian, rindu yang teramat rindu, tapi apakan daya dulu sekarang berbeza, banyak sangat bezanya. 

Mungkin ada yang jemu baca blog ni, sebab bila buka, entry yang sama bila buka entry yang sama. Jangan cakap ko, aku pun sama sampai tak larat nak buka sebab jemu balik-balik entry yang sama. sadis ! -.='

Nantilah bila ada kekuatan ada mood rajin sikit aku buat entry yang tertangguh berbulan-bulan tu oke ! I'm promise :)




Letak gambar nilah, mana tau tiba-tiba mood kerajinan update entry datang tehee :p

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

J.Syazwana said... Click To Reply!

cantik la gambar tu. hihihi

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

sama lah kita..blog mkin menyepi je lately...
nk kumpul kerajinan jugak ni..hihi

ameris said... Click To Reply!

nape mila...?

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

marilah rohh bloggerrr mariii mariii~ hehehe

Umi Qi said... Click To Reply!

Dik Mila...teruskan semangat ye...cantik gambar tuh mila

Mimi Azirah said... Click To Reply!

Mika boleh..rindu nk bce entry mila

::EIDA:: said... Click To Reply!

Go go milaaaaaaaa

Eiqa Almond said... Click To Reply!

pehhhhhhh.!!!
Tak boleh sweet lagi ke kak..
eekkekee
Cantik laa gmbar tuu.
Hope dapat buatkan semangat nak update tu bertambah2x yee :P

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Mood pergi berbulan madu tak balik2 kot.. Hehehe.. Cepat2 update tau! ^_~
ZON PERMAISURI CHOMEL

nazirah said... Click To Reply!

yeahhhh kte pun baru terajin ni nak hapdate hehe :)

Nadia Johari said... Click To Reply!

Same pun takpe nad tetap terjah..hehe

Masya said... Click To Reply!

mood x mai lg ker?? dah seminggu dah hihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...