Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, July 30, 2013

Ephyra Baik Untuk Kesihatan Dan Kecantikan

www.tips-fb.com

Salam

Agak-agak nak tak rasa berseri di pagi hari raya dengan muka yang gebu dan flawless, mestilah korang nak jadi tumpuan orang ramai kan, baru rasa yakin diri, cantik dan anggun. Kalau orang lelaki tu tengok tak berkedip matanya. Rasa diri tu paling cumel lah di abad ni haha...Aku taknaklah cantik sorang-sorang so aku nak share dengan korang pasal produk kolagen ni. Tengok nak sharing lagi, suka tak ? suka tak ?




Mungkin korang pernah dengar produk kesihatan dan kecantikan EPHYRA. tapi kemungkinan tak tahu khasiat-khasiat yang terdapat pada produk ni. Sana sini orang bercakap pasal EPHYRA..Ramai yang sukakan hasil bagus selepas minum EPHYRA..Apakah itu EPHYRA?



Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Masa barang ni sampai dekat opis aku terus bukak, heiiii cantik pulak tengok kotak dia kan dah macam kotak hadiah pulak aku tengok dengan corak-corak bagai lepas tu dalam kotak tu terdapat 30 sachet yang boleh diminum tiap-tiap hari selama sebulan. Macam sayang pulak nak makan sebab cantik sangat huhuhu...



Dapat free gift lagi, botol tu comel kan ?



JOM tengok apa kesan & hasil nyata selepas minum EPHYRA





Kalau nak ikutkan banyak je produk kolagen di pasaran sekarang, tapi EPHYRA semakin mendapat tempat di hati ribuan pengguna setianya. Kenapa EPHYRA lain dari yang lain?


Perbezaan  EPHYRA dengan collagen lain adalah:
  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.  
          (Bukan sebarangan ikan yang mudah didapati di pasar seperti ikan tilapia, ikan keli tauuuu…)
  •  EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan. 
Kolagen dalam Ephyra mudah diserap - part ni yang paling penting. Tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? Sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da). It's not about how many mg collagen content, tapi how small the protein is. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton




  • Kandungan kolagen EPHYRA cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti collagen yang banyak sekali ambil tapi amount yang sedikit tp berterusan.Hati-hati ya kawan-kawan, Lebihan kolagen yang diambil boleh membebankan buah pinggang! Akibatnya, boleh buat kegagalan buah pinggang!

  •  EPHYRA ialah skin supplement, (minuman tambahan utk kecantikan kulit) ,tetapi bukan kulit sahaja yang akan dapat manfaat. Ada macam2 lagi manfaat lain selain kulit jadi cerah dan anjal. Antaranya:-
Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat. Siapa yang mudah lesu mmg nampak kesan sbb balik kerja boleh terus bersilat kat dapur. 
Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth.
Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA
Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah
Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering
Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit
Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah

Faham dah sekarang kenapa produk kolagen Ephyra berbeza dengan kolagen lain. Banyak lagi sebenarnya khasiat yang terdapat pada produk kolagen Ephyra ni. Ia juga sesuai bagi lelaki dan kanak-kanak berumur 4 tahun ke atas.



  • EPHYRA terbukti berkesan seawal 7 – 14 hari! Boleh tgk youtube sharing dari ramai pengguna setia EPHYRA:
Nak tgk ramai lagi sharing tentang kehebatan ephyra boleh tgk di youtube :
  • Rasa EPHYRA paling sedap di pasaran, diakui ribuan pengguna EPHYRA
Boleh klik link youtube utk dengar sendiri sharing pengguna ttg rasa EPHYRA:
Yang paling penting sekali produk Ephyra ni terbukti halal oleh JAKIM dan selamat oleh KKM, Korang selalu dengarkan banyak lambakan produk diluar sana dijamin selamat dan halal tapi mengejutkan bila dibuat kajian masih banyak produk yang tidak mempunyai sijil yang berdaftar dengan JAKIM & KKM. Sijil ni sangat penting sebab akan menjadi bahan bukti yang sesuatu produk tu selamat dan tidak membahayakan kesihatan.


Sedap kot rasanya macam rasa air oren, macam rasa glukos pun ada, tak masam tak manis sesedap rasa. Bancuh dengan 180ml air kosong. Kalau nak sejuk letak dalam peti ais.  Aku dah minum kolagen  ni  dah 5 hari so far oke, masih menunggu kesannya lagi. Benda ni kena tunggu sebulan kalau nak tengok betul-betul berkesan. Hei tak sabar oke, sekarang pun ada sedikit perubahan bila minum kolagen ni. Korang tunggu tau hasilnyaaaa ~ Minum Ephyra ni memang kena minum air yang banyak sebab kalau kurang air badan akan terasa panas. Panas badan tu adalah salah satu detox dimana toksin dalaman dikeluarkan.

Berikut adalah testimoni dari pengguna :-




Untuk pembelian EPHYRA, sekarang ada harga promosi Hari Raya, dulu RM228 sekarang RM197 sekotak ( mengandungi 30 sachets – 15 gram setiap sachet utk sebulan). Jimat banyak tuuuu~

Untuk maklumat lanjut, boleh layari

1)website official - www.oceanlife2u.com


3)instagram- ephyra2u


Atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238

Ada promosi khas  untuk pembaca blog milaahmad.blogspot.com iaitu 2 kotak pada harga RM380 – Apa korang perlu buat cuma email pada syarikat Oceanlife dengan tajuk blog ni untuk  dapatkan harga promosi 2 kotak beserta FREE GIFT (spt gambar di bawah)










♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

boni kacak said... Click To Reply!

wah.. terbaik produk ni :)

Eiqa Almond said... Click To Reply!

wahhhh..
ramai gilee org update pasal nie..
ecehcehcehh..
habis laa akak raya niee, lawa gerennn gituuu.. :P

Mimi Azirah said... Click To Reply!

produk nih memg bagus jugak kan..akak gune el marino blanc..lebih kurg je hrge ephyra jer nih..

NM03 said... Click To Reply!

mu ade minum tak??? tingin gak nak coba tapi.....

IzZa HaDi said... Click To Reply!

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

dear xila said... Click To Reply!

brpa kerap pihak dorg turun dasar laut tgkap ikan putih tu? heee kite minum oat je mampuu ngee

Masya said... Click To Reply!

bertambah berseri² lah raya nanti .. mesti gambar comel² .. dah minum ephyra

Kella said... Click To Reply!

macam best je... =)

zakirasli .. said... Click To Reply!

terkenal jga ye produk ephyra ni.. sampai kt blog terkenal ben ashaari pn ada...

Umi Qi said... Click To Reply!

wauuuu mesti adik mila bertambah berseri dihari raya nanti...cayalah dik mila...akak nih tingin gak nk mencuba...tp x taulah cmne dik...kena korang kasi ceramah kt akak boley lalink? heheh

Pykaa Pdott said... Click To Reply!

Bnyak jugak pyka tgk org buat entry psal ephyra nie . Nmpak kebekesanan . Rasa mcm nak cube je .

Elie Lily said... Click To Reply!

Serius sedap kan Mila? Elie pun minum Ephyra ni sejak puasa haritu. :) Alhamdulillah, takde kesan sampingan lagi. muka pun rasa lembap sentiasa and nak membuang air pun lancar je. Memang betul kena minum byk air masak sebab dia akan membuang semua yang tak perlu dari badan kita!

:)

aNa LiEyA said... Click To Reply!

Boleh call sy or whatsapp utk best price ephyra.smntara stok masih ada 0109828056.

Smlm kwn sy bru minum.die ade mslh bile bgn bg kaki die akn rs sengal n kejang.bile die mnum sblm tido,pg ni die lgsg xrs sakit dan die rs lain mcm wnergy die.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...