Terima Kasih Sudi Like

Friday, April 20, 2012

cumel ke kalau nak buat aksesori erk?

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Bos baru je selamat berangkat ke KLIA, bos outstation ke SABAH sampai ahad, tapi bukan tu aku nak cakap atau nak bagitahu tapi benda lain.

Pagi tadi aku pegi keje mcm biasa jela kan, ngadap jem hari-hari kena tekan pedal minyak n clutch seolah2 senaman pagi yang wajib kena buat. haha..kadang2 terpikir nak merempit balik tapi mcm oh no! xmo lah takut pulak kenderaan dahla banyak

Bila dah pakai kereta ni mesti ada perasaan nak kasi kenderaan 4 tayar korang tu smart kan? kalau lelaki biasalah diaowang modified sana modified sini.Kalau gurl dok hias kereta la pe lagi kan ? kan ? tapi...ada tapinya yang aku duk terpikir lani..eh ? awat tukar loghat ni...wuaahhhaaa..back to basic ada sesetengah non muslim la kan, jadikan B**I sebagai aksesori dalam kereta. Agak2 ko cumel ke dak menatang tu dalam kereta..Macam lawak pun ada...

 

Banyak gila menatang dalam dunia ni yang cumel, cute-mute tapi menatang tu nak letak. Heran-heran..Adakah sebab  kaler pink ? haha...Aku xpenah tgk lagi B**I kat Malaysia ni warna pink yang mcm jambu tu. :p

Aku penah tgk sekumpulan menatang ni duk berkeliaran dalam kebun tok aku. Renek je mereka2 nie, konon2 cam cumel la..hak tuiiii..la cumel...tapi bukan warna pink warna ape ntah mcm kelabu ada cam coklat ada itam pun ada. Ntah xtaula warna ape wey. Naek geli pulak aku nengoknya.

Muka xberapa cumel pown org suka kan ? tapi bukan muslim la, non muslim la biasa suka menatang ni. Binatang ni haram ye kawan2 untuk di pegang atau dimakan tapi tadi aku search google ada pulak terkeluar gambar anak melayu pegang dengan selamba badaknya binatang ni. issshhh.... isshhhh...

 

talk 2 my hand : aksesori pilihan korang tuk kereta ape ye ?

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

onie said... Click To Reply!

amboiii,tangan tak insurans ke dok pegang tu,huhu.......

Mila Ahmad said... Click To Reply!

yela tu kot gamaknya.

CikMai said... Click To Reply!

eeiii gelinyaaaaa

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tau takpe? geli kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...