Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, April 11, 2012

tak tahu apa masalah timbalan presiden SENIMAN si ZZ

www.tips-fb.com

Kecoh xkecoh sangatlah kan, masih belum terlambat kan nak ucapkan tahniah! kat abg aku yang cute mute tu si Aaron Aziz a.k.a AA di atas kejayaan merangkul gelaran Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 Aku memg minat giler dengan Aaron Aziz. Lagi gila bila aku dapat tau tarikh lahir kami sama pulak tu, lagilah mengembang punggung aku, tahun depan kita celebrate sama k. haha....*jangan jeles auwww*


Boleh dikatakan 99.9% yang sukakan Aaron Aziz tapi hanya 1% jela org yang xsuka kat dia. Yang xsuka tu  Zed Zaidi a.k.a ZZ. Tak tahulah ape masalahnya, orang lain aku tengok xcakap apa pun pasal kemenangan Aaron Aziz malah berpuas ati dengan keputusan pada malam tu kenapa tetiba dia nak persoalkan pulak.

Aku takdelah menyebelahkan Aaron Aziz, nak kata Zed Zaidi salah pun tidak. Mungkin tu hak dia untuk berkata-kata tapi kenyataan yang dikeluarkan tu agak 'pedas' lah jugak. Ayat-ayat yang dikeluarkan tu kalau disalahtafsirkan mcm berbaur 'racism'.Kan xelok tu. Bagi aku rezeki masing-masing. Dah tertulis itu rezeki Aaron Aziz   xkan kita sebagai manusia  menidakkan pulak. Bagi aku kalau kita rajin berusaha, ikhlas dalam pekerjaan xmustahil rezeki kita melimpah-ruah xkiralah dimana jua kita berada.

Semalam aku baca blog ZED ZAIDI tentang isu ni. Datang pun sebagai 'silent reader' jerk. Bosan-bosan takde kerja aku bacalah komen-komen dari pengkomen yang menjadi anonymous. Mayb xnak famous mcm Zed Zaidi la kan ? kan ?. Nak tergelak aku baca, rata-rata xberpuas ati dgn kenyataan Zed Zaidi. Cian kat ko ZZ dah takde peminat ko, suma dah lari sebab ko buat Abg AA aku gitu. Aku pulak ? Aku oke jerk suma artis aku suka sebab kalau aku xsuka pun bukan korang kesah, korang tetap dpt duit jugak kan ? kan? berlakon, menyanyi tetap masyuk ! heee...Satu je aku nak cakap " The best thing is stop talking and mind your own business

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

GematriA™ said... Click To Reply!

ahahaha..

urang jeles memang begitu.

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

alahai... rasanya xperlu laa ZZ nak pertikaikan...

kalau nak pertikaikan gak.. kenapa sebelum dan semasa pencalonan utk undian.. dia xpertikaikan hal tu kan..kan..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tula pasal, xpahamlah ape la sangat yg xpuas ati AA dah dapat kerakyatan skank.

NOOR FATIN said... Click To Reply!

dia marah sgt. hehe pelikk. sabar je la

Mila Ahmad said... Click To Reply!

marah untuk perkara yang xsepatutnya. ape pon xboleh -.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...