Terima Kasih Sudi Like

Sunday, April 8, 2012

makin gemuk ! -.='

www.tips-fb.com

Dah lama xbergambar, ari tu masa aku n sibling aku nak berjimba a.k.a shopping kat jalan tar  kitaowg sajelah bergambar dekat dengan mahkamah lama tu. Then ape yang aku perasan dalam gambar-gambar berkenaan ialah aku makin gemuk wey!!!!! cuba see tengok !!!!




gemuk kan ? eeee xsuka ! xsuka ! nape ye setiap kali kalau orang tu nak dekat hari bahagia mereka akan mengalami simptom-sinptom badan naik mcm apam dan mendadak-dadak. penyakit apekah ini. adoyai....-.='
Nak kata senang hati tu tidaklah kadang2 stress jugak but still under control. Ape nak buat ni er ? Exercise ? kawal nafsu makan ? pil diet ? tetiba aku rasa nak menghitung hari takut kalau2 baju nak pakai tu xmuat pulak haha....

talk 2 my hand : tik tok tik tok tik tok :p
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

alamak.. kena kontrol ni..kang baju pengantin xmuat plak..

mizzkechique said... Click To Reply!

senang hati la tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...