Terima Kasih Sudi Like

Thursday, May 24, 2012

cuti yang telah diluluskan !!!

www.tips-fb.com

Sikit punya susah aku nak apply cuti untuk kahwin ! bernanah telinga ni baru dapat cuti, sadis kan ? nak wat camne kalau dpt bos yang pantang ada orang cuti termasuk aku anak saudara dia sendiri heeee...igt senang ke nak dpt cuti nak2 cuti lama-lama ni tapi takdelah mana lama 1 weeks jerk. Orang lain tu ada cuti sampai 2 minggu oke jerk.

Biasa kalau pengantin baru mesti nak cuti lepas majlis tu lama sikit kan maklumlah nak honeymoon bagai tapi aku amek cuti b4 majlis 5 hari awal sebab nak urus macam2. Lepas kahwin aku just amek 2 hari sahaja cuti sebab xde plan nak honeymoon. Kerja terlampau banyak aku xyakin bos akan benarkan aku cuti lama.

So rancangan aku mungkin hujung tahun aku akan merancang untuk bercuti. Destinasi yang ingin dituju masih dalam perancangan. Hope sangat semoga majlis ni berjalan dengan lancar serta dipermudah oleh-Nya. Next weeks dah sibuk dgn persiapan terakhir, nak fitting baju utk kali terakhir nak amek kek lagi dgn majlis berinai, mandi bunga lagi, gubahan hantaran, hiasan bilik tidur, mini pelamin door gift bagai....oh pengsan !!!!! -.='


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 comments:

onie said... Click To Reply!

wahhhhhh,akhirnya.....tahniah kak,semoga semuanya dipermudahkan,aminnnn..... :D

CikMai said... Click To Reply!

Mai datang kongsi debaran akak :) weee~

Mila Ahmad said... Click To Reply!

onie- tq sayang

MAi- mari2 kongsi debaran bersama akak hehe...

NOOR FATIN said... Click To Reply!

xpe2 lepas ni nanti ada cuti boleh la pergi honeymoon! hehe

banyak benda kan nak kena uruskan kalau nak kawin ni, xkan nak mengharapkan pada org lain pulak. heee ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

uiii nak apply cuti pon susah,,huhu

selamat bertungkus lumus... dan selamat pgantin baru..

moon doakan semoga majlis berjalan lancar..

tahniah mila :)

mizzkechique said... Click To Reply!

amboi...suka la tu..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

fatin- ujung tahun kot baru honeymoon
byk benda nak urus!


cik moon - amin, tq cik moon mudah-mudahan berjalan dgn lancar

MK- cuti tu suka tapi nak wat persiapan tu penat sangat!

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

sama macam akak dolu..nak kawen memang susah giler..sehari sebelum nikah akak siap masuk opis kejap pasal bos panggil carik file tak jumpa...ggrrrr..tapi mase cuti kawen akak cuti 3 minggu termasuk cuti raya seminggu lebih dan cuti tahun yang banyak..heheh..syiok..!!!

Elie Lily said... Click To Reply!

seronok la mila lepas ni. bercuti je keje. hehe.

btw, elie da terima kad undangan. terima kasih mila. if takde pape, elie datang tau. anyway, semoga semuanya selamat dan berjalan lancar. amin. :)

nazirah said... Click To Reply!

wah bestnyeee.. da nak kawen weee.. eh tumpang hepy laa.. huhu.. moga sume urusan dipermudahkanNya amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...