Terima Kasih Sudi Like

Saturday, May 19, 2012

Guestbook done !!!

www.tips-fb.com

Dari sehari ke sehari aku tangguh nk D.I.Y guestbook nie. Hari ni aku ambil kesempatan nak siapkan xnak dah tangguh2 sebab minggu depan aku dah mula bercuti. Jadi ape yang xsiap tu aku siapkan dalam masa 2 hari ni sebelum aku tumpukan pada kerja diopis sebelum aku mula bercuti untuk majlis besar aku pada  02.06.2012.


Mesti ada yang tanya nape xtempah saja. lagipun skank byk bisnes on9 yang buat tempahan guestbook nie. Aku bukan xnak tapi aku lagi puas D.I.Y sendiri, lagi puas hati nak create cne pun lagipun kalau buat sendiri lebih save badget dari menempah.



Inilah yang telah dapat dihasilkan oleh tangan sendiri. takdelah cantik mane pun namun berpuas ati jugaklah sebab terhasil dari air tangan sendiri hehe...Dan kebanyakkan persiapan untuk hari besar aku, aku D.I.Y sendiri jerk sebab agak cerewet dengan penggunaan warna. Pada kengkawan yang hadir nanti bolehla mencoret sedikit nota ucapan di sini ya ^______^

talk to my hand : ambil masa sebentar untuk jawab soalan poll kat side sebelah kanan ni ya. jasa anda amat saya hargai.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said... Click To Reply!

mila, utk guest book tu mila guna buku ape ye?

mizzkechique said... Click To Reply!

cantek guestbook kamu.. dik, akak cuba gak dtg ye sbb 2hb tu akak kena g JB lak.. huhuhu

Mila Ahmad said... Click To Reply!

Hehe... baik kak ^______^

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

waa...lawa gak...

ok laa wat sendiri.. kita nampak puas hati sebab hasilkan sendiri

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aah memg puas hati...

NOOR FATIN said... Click To Reply!

puas hati sbnrnya kalau buat sendiri. kita bleh design ikut citarasa sendiri kan. hehehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aah klu buat sendiri kita boleh ekut citarasa kita.

Anonymous said... Click To Reply!

[url=http://englandpharmacy.co.uk/products/paxil.htm][img]http://onlinemedistore.com/5.jpg[/img][/url]
national association of boardsof pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/mevacor.htm pharmacy bronx [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/erythromycin.htm]cash on delivery pharmacy[/url]
gienat pharmacy kingstowne http://englandpharmacy.co.uk/products/hair-loss-cream.htm pharmacy grand rounds topics 2008 [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/allopurinol.htm]allopurinol[/url]
pravachol pravachol phentermine online pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/coreg.htm information online medical provided read pharmacy discount [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/amaryl.htm]pharmacy equations[/url]
international diet pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/tenormin.htm blog comment online pharmacy post [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/ventolin.htm]ventolin[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...