Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, May 8, 2012

kad mula diedarkan

www.tips-fb.com

Assalammualaikum,

tinggal 3 minggu 3 hari sahaja sebelum aku menamatkan 'zaman bujang' eh bujang lah sangat, haha...tanpa sedar lagi tiga minggu macam xpercaya tapi nilah hakikatnya. oh tidak -.='

Persiapan alhamdulillah 70% dah complete. xmO stress , stress t jerawat batu kat muka ni timbui bebanyak lagi naya. Now , aku dah mula edarkan kad kahwin. inviting from FB dah lama start ujung bulan lepas lagi sekarang fokus pada kengkawan yang mintak diposkan kad untuk mengenalpasti lokasi majlis.

Xlupa jugak pada kengkawan blog, kepada sesiapa yang sudi datang ke majlis perkahwinan aku boleh pm alamat dan aku akan pos kad ye. Majlis persandingan akan diadakan pada 02 june 2012 bertempat di batu pahat, johor.

Harapan aku semoga dipermudahkan segala urusan, berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan. sesungguhnya kita hanya merancang tapi Tuhan yang menentukan segalanya Amin.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

ainraus said... Click To Reply!

semoga majlis berjalan lancar ye. :)
selamat menjalani alam rumahtangga. :)

♥ Cinta Seindah Pelangi Ungu ♥ said... Click To Reply!

tahniah... semoga berkekalan sampai ke anak cucu... :)

Al Kisah said... Click To Reply!

good luck

CikMai said... Click To Reply!

semoga Allah mempermudahkan urusanmu...aamiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...