Terima Kasih Sudi Like

Friday, May 11, 2012

Terharu, tgk video ni ;'(

www.tips-fb.com



Tadi sesaje blogwalking, nak baca entry blogger lain, then singgah blog ni, ceyes sangat terharu bila tengok video ni tersentuh hati nie bila tengok seorang ibu mendedikasikan video untuk anak tersayang even anak tu tidak sempurna sifat fizikal ni.

Sempena Hari Ibu ni aku nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat ibuku PUZIAH BINTI RAHAMAT yang berada dikampung mungkin sedang sibuk menguruskan persiapan majlis hari bahagia aku nanti. Sayang mak sangat². Aku berjanji akan sentiasa membahagiakan kedua ibubapa aku sehingga nafas yang terakhir. Love u MOM !

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

mizzkechique said... Click To Reply!

alorrr, xdpt tgk video tu..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kena blog ea? xpela next time er...

NOOR FATIN said... Click To Reply!

love my mom too. hehhe memang sedih :( kita pn satu hari nanti akan bergelar ibu jugak.. ;')

Uncle Jonni said... Click To Reply!

slmt hari ibu pd semua ibu2... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...