Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, September 17, 2013

♥♥♥Peraduan WOW! SERONOKNYA MAKAN MALAM BERSAMA MEMEY SUHAIZA & NORMAN HAKIM!!♥♥♥

www.tips-fb.com

Salam

Yeay,,, tora datang lagi lagiiiii. HaHaHa Kemain tora kauuuu ingat budak 3 tahun ke hape dah jadi mak budak dah ni jangan tora bagai. Hei korang aku ada berita baik ni nak share teringin tak nak makan malam bersama Memey Suhaiza & Norman Hakim ? Mari join peraduan ni mudah je korang mudah sangat, macam makan kacang je kihkihkih.... Baca sampai habis tau kat bawah ni.


Jika korang merupakan peminat setia PASANGAN SELEBRITI yang juga LOVING COUPLE ini dan mengikuti perkembangan mereka dari awal pembabitan mereka, tunaikan impian korang untuk bertentang mata dengan MEMEY & NORMAN dengan menyertai peraduan yang baru dilancarkan oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd.

Program makan malam ini memberi peluang kepada 10 orang peminat MEMEY & NORMAN utk makan malam secara eksklusif sambil bergambar dan beramah-mesra dengan mereka berdua..
Apakah syaratnya?
Sangat MUDAH!!

✔ Ambil gambar korang dengan kotak EPHYRA
✔ Share di akaun INSTAGRAM korang ( wajib ) & link pada akaun FACEBOOK.
✔ Jangan lupa type #ephyramemeysuhaiza dan tag @ephyra2u (akaun instagram official EPHYRA ) di post gambar korang bersama kotak EPHYRA..


SO CAMANA NAK MENANG? LIKES YANG PALING BANYAK UNTUK GAMBAR TERSEBUT, TENTULAH AKAN TERPILIH!! CEPAT KORANG..10 ORG JE PIHAK OCEAN LIFE AKAN PILIH!!! PASTIKAN GAMBAR ANDA DGN KOTAK EPHYRA TAUUUU.....

(contest period : 03 September ~ 30 September 2013)
(Keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 October 2013)


Senang kan? Tanpa SLOGAN, tanpa bukti pembelian, anda juga berpeluang utk MENANG!!

Bukan korang je yang teringin nak makan malam bersama retis hokeh, aku pun nak jugak, haha...so gigihla tangkap gambar bersama Ephyra yang aku minum. 2 kotak dah tau aku minum.


tak cukup satu, dua gambar aku letak tamak gila kan ?agak-agak dapat like banyak tak hehe...

Walaupun aku rasa pipi aku macam pau gamaknya tapi aku bahagia memilikinya kahkahkah...berseri-seri tak muka kak Ton, mak jemah Oiiii...Oh ye kalau nak tengok muka aku sebelum guna Ephyra ni korang boleh tengok entry ni.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 comments:

Puan Suraya said... Click To Reply!

amboi mila...seronoknye..hehehe'

mila ingat lagi x sue? cikgu suraya..yg pernah menghilang dlu..haha
(mcm org kesah je dia hilang kn..)


http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/

Umi Qi said... Click To Reply!

Wahhh ternyata dik mila makin berseri2 guna produk nih kan....cayalah :) hebat

Eiqa Almond said... Click To Reply!

eiqa almond and 1000 others like this..
ekekkekeee

Mimi Azirah said... Click To Reply!

gud luck mila...

Innanie Ariffin said... Click To Reply!

kak mila... kita pun join sama!!! harap ada rezeki boleh kita bertemu!

Nadia Johari said... Click To Reply!

Muka makin berseri..good luck

✿ pink velvet ✿ said... Click To Reply!

gudlak dear :)

ramai cakap ephyra ni ok.. betul la tu kan? hehe~

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Good Luck Mila! ^__^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

kita x minum epyhra.so xleh join =(

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

produk tu sesuai dengan mila...nampak lain juga

sarahhernyzar said... Click To Reply!

gudluck sayam... moga menang dpt la dinner dgn memey.. hehehe. xoxo..

hazlina azmi said... Click To Reply!

all the best dear,,blogwalking,jemputlah singgah ke blog saya ye


http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/




nazirah said... Click To Reply!

wah beseri2. gudluck ekh... smg berjaya :)

Masya said... Click To Reply!

good luck.. moga berjaya...

IzZa HaDi said... Click To Reply!

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...