Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, November 22, 2011

jeans picasso

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

selamat pagi para blogger, baru hari ni aku rasa agak tenang sedikit, sedikit sahaja tapi tak tau lah kalau kejap² lagi klu bos aku dtg, huru hara opis nie. ehehehe...ambil masa yg agak lama untuk mencari ruang dan masa yg berlebihan untuk menaip entry nie, sebab biasanya masa tu memg fix sgt. Nak cari idea dan nak taip entry memg xdptlah kalau keje sentiasa urgent

Lurus to the point jewk, entry sebelum ni kalau anda perasan aku doklah bercerita pasal KL Festival City kan ? pada yg xtau tu boleh baca entry nie. Oke now aku bagi tau kenapa aku menyayah kt sana boleh dikatakan setiap hari. Ini adalah berpunca daripada kedai Jeans Picasso. Tau x ? xtau 2 kedai ape ? meh nak ckp tu adalah sebuah kedai kecik, kecik ke? haha..kecik xkecik lah tapi sewa mencecah hampir 5k doh! Sebuah kedai yang menjual seluar jeans dari Indonesia, maksudnya Picasso adalah seluar keluaran negara tu, Juga dikilangkan disana tapi dipasarkan di Malaysia. Untuk pengetahuan semua, kami ASSAAH PICASSO INTERNATIONAL SDN BHD  adalah pengedar tunggal di Malaysia, kalau korang ada jumpa mana² kedai yg jual jeans jenama PICASSO 2 diaowang mungkin ambil daripada kami sebagai pembekal.
 Selain tu kedai Jeans Picasso ada menjual jeans jenama lain seperti BMW, BOSS dan STOPANO. Bermula daripada size 27 sehinggalah ke size 48 mengikut patern yg ada. So pada yg berbadan besar jgn risau kami menyediakan size untuk anda. oh ya hampir terlupa kami juga  ada jual short pants untuk lelaki sahaja dan jaket. Mungkin korang xboleh imagine ape yang aku ckp, jadi korang kenalah datang KL Festival City untuk tgk kedai tu.



 Kedai yg terletak di lot  S36 tingkat 2 berhampiran dengan panggung wayang MBO dan berhadapan dengan booth handphone CSL.Sape² yang rasa nak beli seluar jeans dgn harga yang berpatutan dan dijamin berkualiti dan selesa bolehlah dtg kedai tu. Skank ni kami ada diskaun 20% dan 30% untuk setiap pembelian. Yang rasa nak jumpa aku kat sana pown boleh hehe..Kami juga sedang mencari pekerja, jadi sesiapa yg beminat bolehlah bagi nama dan no telefon untuk dihubungi especially kepada wanita yang berumur 18 thn ke atas .
               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

lama betul tak tukar seluar jeans baru, berminat juga dengan yang ini..

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

sekarang dah tak ley pakai jeans kesukaan..;(

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kak Qhaifa-nanti singgah la ye
kak aty- memg ler xley pakai kak, akak kan bakal mummy hehe...

NOOR FATIN said... Click To Reply!

pehh bestnya ada seluar jeans besar2 ni!

Bidadari Setia said... Click To Reply!

ermmmm, nk tnye kedai ni ade jual seluar jeans wanita yg saiz plus2 gak kew..??? agak2 harga cm ner???

Anonymous said... Click To Reply!

Ada jual online x? Nak ....

sham Yusuf said... Click To Reply!

Sy berminat boss dan bmw... pm plase

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...