Terima Kasih Sudi Like

Friday, November 11, 2011

teruja tgk pre-wed Zahiril & Shera

www.tips-fb.com

aku memg dah lama tunggu gambar pre-wed diaowang ni, sebab aku yakin mesti cantik dan menarik, semalam aku jenggah kat dashboard aku, terserempak la dengan entry dari KIC tentang gambar pre-wed Zahiril Adzim dan Shera Ayob. Of cozla aku teruja kan sebab dah lama tunggu saat ni.

Dipahamkan mereka akan melangsungkan perkahwinan pada 20 November 2011, cantik kan tarikh tu 20.11.2011, diaowg pun bertunang xlama xsampai pun setahun, Aku memg minat kat Zahiril Adzim ni sebab dia ni berbakat besar dalam lakonan, bagi aku dia berjiwa seni dan sgt komited dalam bidang lakonan, kalau korang nak tau hampir semua lakonan dia aku dah tengok,aku ada buat tajuk movie yg pernah dia berlakon bacalah entry ni.  Cuma novel dia sahaja aku belum beli sebab aku terbeli novel lain haha.






cantik kan? teruja x? kalau tanya of coz la teruja bintang pujaan tu, sweet sangat gambar pre-wedding diaowang ni even xde adengan yg melampau, ia tetap nampak sweet dan kelihatan sangat menarik. Gambar-gambar yang dihasilkan sangat best dan mempunyai sentimental value yang sangat unik. Seronok ape buat kat sungai or tasik pastu naik sampan cOmey jerk, mcm dolu-dolu jerk,

Ape² pun aku mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Zahiril Adzim dan Shera Ayob, semoga berkekalan hingga hujung nyawa

talk 2 my hand [ aku pown tengah teruja siapkan material tuk pre wed aku haha.]
               


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

Nyamuk Terbang said... Click To Reply!

sweet la

mizzkechique said... Click To Reply!

comel la!!!

dean said... Click To Reply!

jeles i .. hihihi

onie said... Click To Reply!

gambaq yg depa berdiri dua tu setai gilaaaaaaaaaaa :D

khairul said... Click To Reply!

semoga berbahagia buat mereka..Mila bila lak ?

ILA HonEyBuNNy said... Click To Reply!

wahhhh..

teruja jugak neh...

nak berangan2 la..hehehhe

aisya said... Click To Reply!

sweet kan? especially yg atas sampan dan ada 1 lg gmbr pegang chipsmore tu.. suka sgt.. =)

NOOR FATIN said... Click To Reply!

memang cantik. heee jom2 buat pre wed :P

fyna said... Click To Reply!

sweetnya diorang

Mila Ahmad said... Click To Reply!

abg khairul-mila coming soon hehe...cantik kan diaowg tu suka tgk ^_____________^

eykameow said... Click To Reply!

eh dorang dah nak kawin ke? Gila ah. macam katak bwh tempurung dah ni sbb tak tahu T_______T

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aah eyka diaowang nak kwin dah minggu nie hee~~~

KIC said... Click To Reply!

thanks 4 backlink...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...