Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, January 10, 2012

ingin berbawal semula.

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

Aku rasa makin lama aku makin boOlat bukan takat body yang macam kuih apam tapi dengan pipi sekali naik macam pau haha...sadis jerk aku nengok balik gambar aku tang muka terserlah beb! risaulah aku ni bila mengenangkan xlama lagi nak melangsungkan hari bahagia.

 

Nak kurus ! nak kurus ! tulun ! tulun ! tak tau lah nak wat cne badan ni xmau turun dah slim macam dulu. aik dulu slim ke ? slimlah kot dari sekarang T__________T. Nak diet tula terasa malas tapi nak kurus cuma sekarang pengambilan makanan aku lebih ke arah vegetable. Ayam di 'haram' kan seketika heee...


Kalau diperhatikan gambar yang sedia ada aku macam teringin pakai bawal semula sebab aku mungkin sesuai pakai tudung bawal memandangkan pipi aku yang agak menembam so boleh kasi sembunyi itu lemaklah ...Kalau pakai selendang confirm pipi  bak pau melayang ni terserlah.




Tapi xsalah kalau nak pakai semua jenis tudung atlest xdelah jakun kan ? tapi aku tetap prefer bawal semula macam kemas jerk aku pakai. So memg kena selongkar almari cari balik tudung bawal aku dan pakai . 
^__________^

Korang rasa aku sesuai pakai tudung jenis mane ? Series sekarang makin boOlat aku tengok stress tau ! -.='

talk to my hand : pada sape yang rajin tu , mailah singgah  Blog B2B aku , kita sharing idea dan pendapat 




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

mizzkechique said... Click To Reply!

bawal lg ok kot..

khairul said... Click To Reply!

bg pendapat abg..klu x mau bg muka npk bolat..pakai la tudung yg ada awning mcm mpic # 2 tu..nice

sailaaf said... Click To Reply!

eh.awk pkai tudung bawal nmpak lg slim n cntik.
haha. ayammmm rugi tu x makan.*menghasut. hahah!

diana said... Click To Reply!

tu la kelebihan tudung bawal..kn??
boleh sorok pipi bam bam..heheh..
tapi sebaiknya kurangkan berat badan la..sampai bila nak sorok pipi kan??
heheheh

Ijah EmoTemo said... Click To Reply!

Erk sama lah kita.. pipi ni dah makin menjd2 tembam nya tauu! *meraung*

Mila Ahmad said... Click To Reply!

stress kan ??? aishhh....

YNA HERMOSA said... Click To Reply!

marilah kita kuu=rus bersama2 :)

sbnrnya pakai bawal lg best kan? tp kita tergoda dgn tudung skrg yg ada mcm2 fesyen :)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

2-3 menjak ni saye kerap pakai tuding buase balik..dah jarang dah pakai shawl lilit2 bagai..nampak lebih kemas n simple..senang gak nak dipakai..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...