Terima Kasih Sudi Like

Thursday, January 5, 2012

makin sunyi la blog kita.

www.tips-fb.com

Masuk tahun baru ni, aku rasa makin xbest dah blog ni macam makin suram jerk. Memasing macam lemau jerk nak update entry. Kalau aku tengok kat dashboard tu setiap hari boleh dikira berapa kerat jerk yang update entry. Mane korang pergi nie ? xpayahlah nak cakap org aku pun sama kekadang tu malas nak update entry gak. Cuma beza faktor malas aku sebab fokus pada keje. Tu azam tahun baru aku tau haha ...

Tapi kan makin sunyilah bila shoutbox aku yang ada gambar korean boy tu, is currently unavailable . Sedih kau tau dahla xramai yang dtg jenguk ni pulak dah xde orang nak datang tinggalkan jejak . SEEEEEDDIIHHHH !!!



                                                                                       
Nak buat baru tu memglah boleh tapi aku ni kan paham²  jela  tersangatlah malas bab nak upgrade ke nak update ke nak adegenvance ke kan haha .... kena tunggu masa yang sesuai lah nak buat menatang nie . Korang-korang yang disayangi sekalian kalau datang blog aku yang naif ni jangan lupa tinggalkan link kat bahagian bawah sekali ye t bila ada kelapangan masa pasti aku datang blog korang Promise ^_______^

talk to my hand : jemput singgah ke blog B2B One Step Forward




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

mizzkechique said... Click To Reply!

akak pun lemau..

khairul said... Click To Reply!

x pa abg mai bagi peramai skit

Mila Ahmad said... Click To Reply!

ramai yang lemau nie hehe...

nazirah said... Click To Reply!

aah betul tu.. dah tak kerap sgt da..aish kene kembali smule ni huhu lg stu yg shoutbox tu sedey kan tu la nak kene ubah lagi .. aishhh

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

ha'ah ek..chatbox tu tahun ni dah berbayar ek..:) tak per lah..carik yang free banyak gak ade cantik2..:)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

2la memg terasa bosan sgt kan..tapi sik baik ada link kat bawah boleh terjah jugak if bosan2

NOOR FATIN said... Click To Reply!

saya pakai shoutbox. xilang pn la. apa kata awak tukar ke shoutbox? :P

sailaaf said... Click To Reply!

sama la kita bab update,upgrade mmg malas. leceh!

Mila Ahmad said... Click To Reply!

tahu takpe, xmenekunlah nak robek²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...