Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, January 17, 2012

Pernah tak masa kecik² korang buat cenggini ???

www.tips-fb.com

 

 pernah x masa korang kecik2 dulu korang wat cenggini ???

1. Buka kipas meja, cakap depan kipas sebab hendak dengar suara bertukar.
2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.
3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.
4. Masa sekolah, ada orang bagi milo percuma, lepas ambil sekali, menyamar menjadi orang lain, beratur ambil air lagi.
5. Lukis burung guna huruf M
6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.
7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ini --> ♥
8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab hendak tengok bila lampu peti ais padam
9. Kalau tidak siap kerja sekolah sengaja tinggalkan buku latihan di rumah.




talk 2 my hand : design baju nikah dah decide, boleh baca kat sini

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

Cikpuan rara said... Click To Reply!

hehehehe pernah je.rara sllu nyanyi depan kipas.hehehe

sarah mohamad said... Click To Reply!

Nombor 1 tu selaluuuuu sgt duk buat masa kekecik dulu. HEHEH =P

khairul said... Click To Reply!

rasa2 mcm semua tu abg perna buat

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

suka nyanyi kat kipas....

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

ngeee~ pernah laa sesangat..hehehhe

nazirah said... Click To Reply!

hee penah2 nak2 nye yg no 1 tu hehhee

wani brahim said... Click To Reply!

hehehehe semuanya betul dan tepat..

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

tergelak bace..baru perasan..semua budak2 akan buat bende yang hampir same..;D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

budak2 normal membesar dengan cara yang lebih kurang sama kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...