Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, January 11, 2012

kotak menjerit muncul !!!

www.tips-fb.com

Assalamualaikum,

 

Hei korang, nampak tak ape yang baru kat blog aku, yess ! aku dah letak yahoo messenger pingbox. Before ni aku ade try buat shoutbox yang lain tapi aku tengok macam susah jerk nak letak email la nak password bagai lah leceh !!! acely xpandai sangat haha. Last aku buat pakai yahoo mesengger jerk senang memandangkan aku memg dah de YM tapi jarang on9 skank ni.

Bila dah tempek benda ni maka haruslah aku on9 YM supaya boleh terus berhubung bersama korang² heee..terharu tak ? haaa..xterharu oke find  -.=' . Kalau korang nampak aku on9 tegur² la ye, kalau aku xbizi confirm aku balas.

talk 2 my hand : kat blog B2B ada jugak aku tempek, kotlah ada yang nak bagi idea atau sharing apa ² ke kan ?



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 comments:

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

yang penting free ek..:)

sailaaf said... Click To Reply!

eh. nak buat jugak la..tutorial plish. ngade3.hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kak aty- free je kak hehe..

sailaaf-ala xreti nak bagi tutorial la.tapi try je tekan Yahoo messenger pingbox kat bawah tu.

NOOR FATIN said... Click To Reply!

offline la pulak! hik hik

Mila Ahmad said... Click To Reply!

hihi..offline ler...now dah on9 ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...