Terima Kasih Sudi Like

Friday, September 21, 2012

blog berwajah baru.

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Mila Ahmad

Mungkin ada yang perasan, dan mungkin ada yang tidak. yang tidak  tu confirm² lah xpenah jenguk blog aku hanya sekadar done follow ! i dah follow u, follow me back k. kan ? yang blog aku kini dah berwajah baru heee...siap ada gambar encik husband lagi.

Dulu masa bertunang memg takde langsung gambar encik suami sebagai header. sebabnya masa tu xbercintai pun. sekarang xkenal maka xcinta dah bercinta baru sayang eh ? tetiba* hahaha..nak menyemai kasih sayang kenalah letak gambar encik suami ye dak. t kalau gaduh² boleh tenung gambar header tu, confirm cair balik hikhikhik...

Lagi satu encik suami dah pun jadi 'stalker tegar' kat blog aku ni so haruslah tempek gambar dia sekali biar dia rasa dihargai. bolehla hari2 dia stalker blog aku dan menaikkan lagi UV blog aku haha..

Header yang cute mute ni dibuat oleh intanurulfateha kotlah sape-sape nak mintak tolong dia editkan blog korang boleh terjah blog dia untuk tanyakan harga ye. Aku memg berpuas ati dengan hasil kerja beliau. Kelihatan aku cute disitu ahakkk ;P * muntah hijau *

Gambar tuk dijadikan header tu pulak kalau korang perasanlah kan xperasan takpe time tu masa aku photoshoot raya bulan lepas. boleh baca entry  ni kalau nak tengok gambar lain yang lebih cute hoHoho...

talk to my hand : weekend ni takde pape program so berehat di rumah sahaja sambil mengemas rumah yang bersepah ^____^


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

comel header baru.. husband jeling manja gitu kat mila :)

Ezy Chiaki said... Click To Reply!

dh comel sgt!!!!
hehe

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

cantik....

puan.mila said... Click To Reply!

comelnya blog mila..purple gtu..tempah sx tempalte eh?brp cas? mila pun cam nk tuko template bru jek..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@C.M.A @ CikMoonAdnan TQ cik moon jelingan lah sangat huhu...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Ezy Chiaki cumel kan? tq

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@puan.mila aah semua sekali tukar heee...

Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah said... Click To Reply!

fakta poyo husband:
1. sangat hot (sbb hati boleh cair)
2. seorang 'stalker tegar' (kononnyalah)

fakta2 lain akan didedahkan akan datang~ TBC~ (to be continued)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah haha..abg memg poyo :p

yuyu said... Click To Reply!

cute header.. :)

intanurulfateha said... Click To Reply!

:) hihiih. nnti kite ltk ape yg akak da terdelete tu ek. bz sket. ni pun online kejap aje. sok kite buat yek ;)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

teringin nak tukar hader cun macam ni...tapi tah biler.dah berzaman blog tu dok macam tu jer...huhu

khairul said... Click To Reply!

cun daa

http://gilamodified.blogspot.com/2012/09/camry-cikgu-khairul.html

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@yuyu terima kasih

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@intanurulfateha oke intan :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@aTy _faRed~ buat kak heeee...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@khairul tq bang..

Mama Gee said... Click To Reply!

mmg cun header tu....org dlm tu pun cute...hehe..suka tgk reaksi cik abg yg mengerling ke mila tu :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Mama Gee tq mama gee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...