Terima Kasih Sudi Like

Thursday, September 6, 2012

Majlis Kahwin kat Kuala Kangsar, Perak

www.tips-fb.com

Assalamualaikum, and Hello :)

Tiap-tiap minggu ada je sepupu-sepupu aku kahwin. Baru-baru ni majlis sambut menantu adik ipar aku kat Sungai Petani, Kedah pastu 01/09/2012 kenduri sambut menantu sepupu aku kat Kuala Kangsar, Perak. taknak nak jauh-jauh pulak korang kahwin kan ? tapi takpe disebabkan korang sepupu yg tersayang aku attendlah kan. kenalah balas balik sebab korang dah datang wedding aku hehehe :)

Malas aku nak type banyak-banyak, nak kerah idea kaw-kaw nak tulis ape kan ? so aku tempek jela gambar sekitar wedding ye. yang penting gambar aku mesti banyak !!! itu haruslah kata tuan punya blog kalau xbanyak gambar tuan punya blog xgempak lah kan ? :p

time nikah kat kelantan

persalinan kuning, cantik kan :)
Bersama sepupu perempuan







talk to my hand : next entry ala-ala photoshoot kat bendang, minggu depan akan ke kuala kangsar perak lagi untuk attend wedding sepupu lagi..phewwwwww...money $$$$$$$ @_____@

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 comments:

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

Ni ramai2 kawen kan..t lepa setahun pakat2 ramai bersalin lak...heheh...:-)

MizzTina said... Click To Reply!

bju awk pun dh mcm pengantin...

Mila Ahmad said... Click To Reply!

kak aty-tula memasing berlumba-lumba nak anak tu hehe...

kak tina-baju tu memg baju masa mila nikah kak hehe...

Edy Fee said... Click To Reply!

abg edy pon kwin cuti td..perghh cun la gambar baju purple tu

orked violet said... Click To Reply!

cantek La gamba mcm dLm umah Lame 2..unik!

BTW, salam kenaL. saye br foLLow awak.

sya-orked.blogspot.com

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@orked violet lawa kan ? tq ya follow saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...