Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, September 19, 2012

Kuala Kangsar again !

www.tips-fb.com

Assalamualaikum and hello :)

Malas betui lately ni nak hupdate blog ngape ntah kang xhupdate blog takde sape nak jengah blog aku ni kan ? nak tak nak kenalah hupdate cerita memg banyak tapi kemalasan nak hupdate tu malas bebeno tahap tapir bertelur aku rasa -.='

Kang bila dah rajin nak update entry 18 ratus kali lupalah nak cerita apa. gitu pulak ?? ntah ape² oke sebelum aku melalut kelaut tengah aku strait to the point ye.

Baru je 2 minggu lepas aku balik kampung bapak aku kat Kuala Kangsar, Perak sebab attend wedding sepupu aku. Kali ni aku balik lagi ke sana sebab sepupu aku yang lain pulak wedding. Kalau sebelum ni balik sana aku sempatlah jugak photoshoot kat Lubuk Merbau tu. Kali ni aku balik aku ronda² Bandar Diraja Kuala Kangsar.


Hampir gila tengok kedai kat Arena Square -.='
Nasiblah time aku balik KK tu tengah bulan so aku diam jerk nak beli itu dan ini, kalau awal² bulan memg aku dah rembat semua benda yang ada kat situ. Haissshhh gila² rambang mata kot. memglah nak ekutkan kat KL pun berlambak je kedai² camtu tapi harga dia yang penting jauh lebih murah oke !





Bawak En Suami jalan-jalan kat bandar Kuala Kangsar tu p pekena laksa dan cendol. Lepas ni tak taulah bila dapat pegi lagi sebab kami jarang nak balik kampung abah. Setahun mungkin sekali je balik. Kalau takde sepupu yang kahwin gamaknya xbalik la kot kan.

Masjid Ubudiah Bukit Chandan


Dari hari tu Encik Suami  cakap nak pergi Masjid Ubudiah Bukit Chandan tapi xkesampaian memandangkan waktu yang tak mengizinkan. Kali ni berkesempatan so aku bawaklah Encik Suami ke sana,  beliau sempat jugak menunaikan solat asar disana :).

wedding cousin

Balik sana untuk hadiri wedding sepupu tapi yang sadisnya gambar dia satu pun takde dalam camera aku, yang banyak gambar aku laki bin jerk teeeeerrrrruuukkk kan ? haha.... bukan apa pengantin bizi kena layan tetamu so malaslah nak ganggu jadi kitaorang snap gambar sendiri jela.

talk to my hand : fuh ! wedding suma dah abes, skank masa utk lepak kat rumah jerk berkemas la apelagi...ari² kemas pun macam bersepah dimata aku. ngape ntah !

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 comments:

nuha ahmad said... Click To Reply!

tak baik abaikan tukang snap pic. promote lah kita ckit.. haha

publisiti :)

Mila Ahmad said... Click To Reply!

huhu..yela² t aku tolong promote kan ye :)

Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah said... Click To Reply!

kepengen ke masjid ubudiah sejak taon 1986 taw. 1st tgk gmbr masjid kt cover majalah 'Dewan Pelajar' and start dari aritu ngidam nk ke situ. Alhamdulillah tercapai juga~

Mila Ahmad said... Click To Reply!

@Mohd Diah 'Mcdee' Abdullah see, dah tertunai kan impian abg heee...

C.M.A @ CikMoonAdnan said... Click To Reply!

alamakkkk g wedding sepupu...tapi gambar pengantin xde langsung?

MizzTina said... Click To Reply!

jeles btl awk berdua..sweet au

Cik Tqah said... Click To Reply!

wa..best2..lama xphotoshoot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...