Terima Kasih Sudi Like

Friday, October 21, 2011

kahwin ^____________^

www.tips-fb.com

assalamualaikum,
The Solemnization
bila sebut pasal kahwin, semua orang nak kahwin betul x? aku pun nak kahwin jugak tapi bukan sekarang kenape, sebab belum sedia, boleh ke ckp cam 2 sedangkan ikatan pertunangan telah pun terlaksana. Perkahwinan bukanlah satu perkara mudah oke, bila kita dah berkahwin bermakna kita sedia memegang tanggungjawab sebagai seorang isteri atau pun suami? kau mampu galas tanggungjawab 2 wahai suami dan isteri ? bila tanya pada aku , aku akan ckp belum bersedia tapi cuba untuk jadi yang terbaik...series aku xtipu menghadapi alam perkahwinan adalah sesuatu yang paling menakutkan!

Itu hanya mukadimah jerk, bukan aku nak cakap pasal isu kahwin hehe...belum ke arah itu sebab perjalanan aku masih jauh dan masih banyak yang perlu aku pelajari untuk menempuh hari bahagia.Acely aku nak ckp yang aku akan pulang ke kampung halaman iaitu di Batu Pahat, Johor pada petang ni untuk menghadari majlis perkahwinan sepupu ku ^_________________^

Kalau sebelum nie aku xdpt datang masa majlis petunangan dia, so wajiblah bagi aku untuk datang majlis perkahwinan dia, bukan ape nanti takut dia merajuk pas 2 xdatang majlis aku pulak. Majlis yang akan diadakan pada 23 Oktober 2011 berlangsung di Batu Pahat. Kalau xsilap aku tema perkahwinan adalah biru turquise. Mesti cantik kan? Nanti balik dari kpg aku update cerita sekitar majlis.

tak tau nak ckp ape dah, xde idea nak menulis mata mengantuk sangat! skank ni aku dah mula balik lewat malam kerana menunaikan tanggungjawab sebagai seorang pekerja yang komited dgn kerja hahaha...ayat xboleh blah...

 talk 2 my hand : dah pergi KL PESTIVAL CITY kat danau kota? kalau belum mai la singgah kedai PICASSO INTERNATIONAL tingkat 2 boleh jumpa aku hehe...
               


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 comments:

khairul said... Click To Reply!

nanti kawen jemput abg taw

nadya said... Click To Reply!

NAK KAWEN JGK TAPI BILA PIKIR PASAL TNGGUNGJAWAB MCM XBERSEDIA JE..HUHUHUH

cikshaツ said... Click To Reply!

weh..ko cuti ke? bape lame? aku pun balik bp gak petang neh.

mizzkechique said... Click To Reply!

blik cni bw berkat yer.. hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

abg khairul- t mila kahwin confirm jemput abg hee~~~

nadya- kan? takut mampu ke nak jaga anak orang nak bg makan nak jaga ape bagai..aisshh seeraaammmmm...

syafiqa-ptg ni leps keje aku cabut

MK- bereh² t mila bawak berkat k. tapi mila makan sendirilah nk bagi MK xtau tmpt tinggl

Eyka said... Click To Reply!

eh nk kawen jgk laa mcm ni...

jeless~ hahaha -.-

Rosalia said... Click To Reply!

eh kg btu pahat ke? sme la:) eh duk dekat danau kota ke? sy kt gombak dkt blai polis. :D ada vacancy tak? nk keje la.haha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

aah kampung kat batu pahat, mila x duk kt danau kota tapi tiap2 hari dtg sana.

EYFAalias said... Click To Reply!

yea, kahwin bukan benda yg mudah. hehee. tp sy xsabar nk kawen. ahahah

Luna Shoppe said... Click To Reply!

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

Luna Shoppe said... Click To Reply!

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

blog ibu amanda said... Click To Reply!

salam kenal..
jg lupa follow blog sy blk tau :)
tq

NOOR FATIN said... Click To Reply!

bila la saya nak kawin.. urmm.. hehehe :P

nazirah said... Click To Reply!

tu la besstnye sana sini tgok org nak kawen .. huhu jeles ;)

onie said... Click To Reply!

tak sabaq nak tunggu kak mila kawen :D

Mila Ahmad said... Click To Reply!

sabar dik akak ngah semangat bekerja keras utk mengumpul duit beribu-riban sampai pengsan ni haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...