Terima Kasih Sudi Like

Friday, October 14, 2011

meet doktor gigi

www.tips-fb.com

assalamualaikum,

hari ni lambat masuk ofis sebab pergi medikal checkup with doktor gigi heee...kiranya hari half day la.That mean mengadap PC pown lambtla kan?sampai opis terus pegi lunch sebab perut dah berkeroncong nyanyi dondang sayang.Skank ni keje pown xstart ape pown lagi dah dok blog..sebabnya suka ati aku lah haha..boleh gitu?

Ada x yang biasa buat pemeriksaan gigi? mesti ada kan?tapi xramai..ramai juga yang abaikan penjagaan gigi..sebab musabab 'ala gigi..kt dalam bukan nampak pown' bagi aku penjagaan gigi 2 pentingla t dah xde gigi ko mkn ape pown xsedap tau, percayalah..so dari skankla kena jaga. 

Actually appoiment ni xdirancang, ade ofismate aku anak dia de appoiment kat sana so aku pown amek peluang nak p check sekali sebbnye dah lama xbuat check up terhadap gigi konon² bizilah padahal takut T______________T kot² t kena cabut. Aku ada gigi yg berlubang 2 yg takut. So aku decide nak tampal.

Aku buat medical check up 2 kat USIM, Universiti Sains Islam Malaysia iaitu Fakulti Pergigian di Pandan Indah, sape pernah pegi sana? best dan sgt selesa kat sana, klu ade yg nak buat pemeriksaan gigi kat sana korang cuma perlu bayar RM 5.00 je untuk setiap pendaftaran..Kebanyakkan staff disana adalah pelajar tahun 3, 4 dan 5 yg melakukan pemeriksaan dibawah penyeliaan oleh pensyarah mereka yg terdiri dari doktor yg bertauliah,

First time aku buat pemeriksaan gigi kat sini, layanan yg diberikan sangat best all the dentist kan sgt peramah tau..comey-comey gitu klu xcaye korang dtglah confirm korang rasa seronok nk cabut gigi even sakit ekekekekek...next week aku ade appoiment lagi dgn doktor gigi untuk sesi tampal-menampal gigi aku yang berlubang..risau la..sakit ke x er?

               


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

Elie Lily said... Click To Reply!

laa..awat tak cakap wat appointment kat sna? elie dok pandan indah, dkt sangat nk pergi USIM tu! jalan kaki dalam 5 minit je! :)

Wani said... Click To Reply!

paling seram bila nak jumpa doktor gigi. mula lah terbayang alat2 tuk gigi. serammmm. haha

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

ada ke patut doc ni..gigi dah lubang dalam dan berniat nak cabut..dia cakap tak sayang ke nak cabut...
padahal nanti sure sakit balik..

dah follow jom follow back

khairul said... Click To Reply!

klu nurse comei...habislah semua gigi nnati..sbb kerp p med check ups

onie said... Click To Reply!

jumpa dentist?okay,paling seram,huhu

Luna Shoppe said... Click To Reply!

Tumpang promo ye...

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

jumpe dokter gigi adalah bende terakhir yang akak akan buat.. huhu...takut sangat kot...;p

NOOR FATIN said... Click To Reply!

dah lama xjumpa doktor gigi.. ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...