Terima Kasih Sudi Like

Tuesday, October 18, 2011

tercapai jua heee~~~

www.tips-fb.com

Mesti ada benda yg korang nak dlm hidup kan?pas 2 bila teringin mesti tanam azam nak dptkan benda 2 tapi xboleh atas sebab2 yg tertentu, rasa frust x?of cozla frust kan,klu bole cubalah sedaya upaya dptkan benda 2, bak kata pepatah ‘Nak seribu daya taknak seribu dalih’ (aku memg slalu guna pepatah dlm hidup aku heee~~~)   baca entry nie, ditulis pada bulan 2,nampak list benda yg aku teringin sgt nak beli tpi aku tahankan jebat sebab ape? untuk Ini… ^______________^
Bila dah bertunang confirmla nak kwinkan?InsyaAllah xde aral melintang bersatu la kami tapi bila, itu tidak pasti…Tunggu!!!bunyi mcm kawin 2 lambat lagi,bila dah lambat memg meronta2  jiwa dan batinku untuk memenuhi keinginan yg tidak tertunai,mcm tidak boleh tertahan lagi so aku tunaikan separuh keinginan ku ..hehe..dimana aku telah modified sedikit baby boy pada awal bulan ramadhan yg lalu membeli handset yg baru pada 5 hari sebelum raya dan notebook pada awal bulan 10. Actually notebook tidak ada dlm senarai sebab aku menginginkan camera DSLR tapi rezeki menyebelahi notebook so aku beli jela. Nampak x kerakusan nafsu ku yg bergelora terhadap gajet2 sekalian.


 Aku sedar di saat dan waktu ini tidak sepatutnya ku mengalir kan duit aku yg ramai tapi apakan daya nafsu menguasai jiwa hihihi..maafkan aku.Dan satu saja harapan aku semoga dgn kehadiran mereka’ dpt memberi aku kekuatan untuk meneruskan hari2 yg akan datang…wekssss ayat giler kentang hangus! muntah sekarang hee~~~
Ada masa lagi kan nak kumpul duit lagi..ekekekek..sabar  kan separuh daripada iman cikit-cikit lama-lama jadi bukit ye dak???bila separuh hajat dah tertunai lepas nie ngadap keje jela sampai lebam T_______________T

Talk 2 my hand :dok kecoh2 pasal nak kawin,pasal duit, tarikh xcari lagi adoiii~~~~*_____________________@

               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 comments:

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

hehehe tak pe dik pasni dapat sambar dslr pulak kan..rezeki pengantin baru huhu..

Mila Ahmad said... Click To Reply!

2la kak rasanya nanti bila dah bergelar isteri baru dpt sambar kan?

nazirah said... Click To Reply!

wah bestnye... sume baru hee ;)

fazrulnoor said... Click To Reply!

amin:)

mizzkechique said... Click To Reply!

wahh, meriah uols..

Miss Eiza said... Click To Reply!

haha...bila dh keje nty barulah mampu nk bergaya dgn gajet2 mahal kut T___T...huuu

Elie Lily said... Click To Reply!

peh mila baru dapat duit dari Nuff ke ni?
ahhaha

Mila Ahmad said... Click To Reply!

elie Lily- mila belum penah rasa duit NUff la elie hehe...ciput jerk nak beli ape xlepas lagi tunggula..t mila belanja elie ye...

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

alhamdulillah..impian jadi kenyataan
best2..

noraauliyya said... Click To Reply!

errr pinjam boleh ? hehe

NOOR FATIN said... Click To Reply!

wahh cantik hp =p

cepat2 le kwin XD

Mama Gee said... Click To Reply!

dapat gadjet baru. yey! :)

onie said... Click To Reply!

fuhhhhh! akak,cepat tetapkan date :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...