Terima Kasih Sudi Like

Monday, October 17, 2011

beranak pinak !

www.tips-fb.com

setiap orang yang bergelar perempuan mesti suka akan sesuatu yang cumel kan? xkesahlah benda 2 macam pelik ke, tapi bila ia dianggap sesuatu yang cumel dan unik lagi kiut - miut confirm korang akan cuba memilikinya walau dgn apa cara sekalipun walau pun terpaksa merengek macam budak xcukup umur a.k.a sindrom down tapi ade ke? hihihihi....jangan xtau ade ye tapi bukan aku? *________________@

Aku pun sama, tapi bukanlah sama merengek, dan xkan lari daripada perasaan yang suka akan benda² cumel, bagi aku kalau benda 2 cumel plus mampu dimiliki, so apelagi belilah kan?xkan nak biarkan diri aku kempunan meleleh air liur basi sebab xdpt kan? so mesti beli kalau berkemampuan. Kalau sebelum ni, aku ada hobi yang menjadi kegilaan, skank aku menambahkan lagi kegilaan 2 supaya beranak-pinak. Nak tau x ape dia?nihaaaa...
 

I like move it, i like move it... yeay!!! cute kan? suka giler aku ! cumel sgt bukan satu malah aku beli dua dengan hargan RM19.90 seekor, konon² bia ade pasangan t takdelah sunyi sgt hehehe...* ade kaitan ke ? *
Ni juga antara hobi aku yg boleh dikatakan membazir, eh membazir ke, tak kan? kan? aku beli menatang 2 untuk dijadikan aksesori dlm kereta sebab ye comey sgt. Lagipun aku memg pengemar warna hijau. Total semua kekura yang cute - mute ni ada 6 ekor, banyak x? Nanti if aku pergi mane² aku nak tambah koleks lagi ^_______^

talk 2 my hAND : [ Korang  ada hobi kumpul apa² x? klu ada jomlah share, pas 2 kenapa korang sukakannya.]

               

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 comments:

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

kat atas pasar payang banyakkkk ni dik :)

aTy _faRed~ said... Click To Reply!

akak pon ade satu kure2 ker penyu nih..beli kat ganu..tapi berbulu2..kecik jer akka nyer.. dulu2 letak atas dashboard..tapi sekarang dah letak atas meja opis... cut ekan..:)

noraauliyya said... Click To Reply!

ngee suka gak benda2 cumil !

Miss Eiza said... Click To Reply!

comel...heeee...tapi tak minat bear bear..

nazirah said... Click To Reply!

wah comelnye kte pn suke bende2 yg kaler hijau ni .. nais ;)

Qhaifa Nur said... Click To Reply!

dah ada sepasang, boleh buat peneman tido..

Mior Syabab said... Click To Reply!

asal masam je kura2 tu? Macam membosankan je. hehe

Mila Ahmad said... Click To Reply!

dia tengah buat muka cumel larh. xtau ke?haha...

EYFAalias said... Click To Reply!

hahahahahhahahaha. comel gilaa! nak satu!

Wani said... Click To Reply!

kurakura.
tak salah kalau sekali sekala nak merasa kannn.
haha

NOOR FATIN said... Click To Reply!

alololo comelnya! saya bleh jadi gila kalau tgk bear comel2 macam ni =p

khairul said... Click To Reply!

abg pakai bantai pelok jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...