Terima Kasih Sudi Like

Thursday, September 8, 2011

Org yang anda suka & kenapa anda suka dekat dia?

www.tips-fb.com

assalammualaikum,

selamat pagi semua, pagi² lagi dah ujan..mungkin ramai yg suka bila hujan sebab bole membuta dgn enak dgn cuaca yg dingin tapi bagi aku xberapa nak suka sebab kena berhadapan traffik jem yg menganas bila waktu ujan mcm nie.tapi ape bole niat utk bekerja dgn ikhlas harus diteruskan???*muntah ijau aku baca ayat sendiri ni hahaha...*

Masih igt dgn entry WORDLESS WEDNESDAY semalam mengenai tajuk diatas..semalam aku just tempek kan gambar saje memandangkan semalam adalah hari tanpa kata², so ari nie dgn moOd bunga² dlm hati ada taman aku huraikanlah kenapa aku suka dekat ZAHIRIL ADZIM ni.

first time suka kat dia bila tgk dia dalam cerita juvana 2 haa..sape tgk cite 2??best kan lakonan zahiril adzim @ daim dlm cite 2..sejak 2 memg aku suka lakonan dia.b4 2 aku dah penah tgk lakonan dia dlm cite SENJAKALA bergandingan dgn LIYANA JASMAY...

Adik aku ckp dia ade berlakon dlm cite KAMI THE MOVIE..aku try cari cite 2...kali ni dia memegang watak jahat..seyes memg menjadi watak yg dipegang..klu dlm 2 cite kat atas 2 dia jadi budak yg ala² baik gitu..tapi dlm movie Kami The Movie dia jadi budak jahat..memg sempoi r lakonan dia...terbaek wOk!!!time ni dia berlakon sama dgn LIYANA JASMAY gak.

cerita dia yg paling latest dlm movie TOLONG AWEK AKU PONTIANAK...cite 2 best giler kOwt..aku rasa ZAHIRIL ADZIM sgt kiut dlm cite nie bila bergandingan dgn SAZZY FALAK. so 'sweat' huhuhu..kadang² aku rasa dia mcm zamarul hisyam pun ada

Jangan xtau beliau ni seorang yg left handed persOn..like me...hehe..kita bole gengla..dia pown ade blog tau..sape yg nk terjah blog dia bole amik LINK ni.Beliau juga ada menulis sebuah buku bertajuk BOGEL MENUJU TUHAN  aku pown belum beli lagi tapi memg teringin nak baca..mcm best jerk...lama dah xmembaca sebarang buku @ novel biasa baca blog jerk haha...

Drama terbaru beliau bertajuk KHURAFAT yang disiarkan setiap selasa 1o malam di Astro Ria 1o4..jgn lupa utk menontonnya er...sebelum terlupa dia ni dah bertunang dah dgn pengacara wanita hari ini SHERA AIYOB..ce tgk gambar beliau dan tunangnye comei tau....hee~~~~



gambar tunang zahiril adzim dan shera ayob 



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 comments:

Redbloodsnow said... Click To Reply!

suka tgk pasangan nih taw. bagai pinang di belah 2 :)

BeloG MTT said... Click To Reply!

Future brother in law kawan MTT..Dorang memang sangat sweet ! :)

Freaky said... Click To Reply!

saya suka botak dalam juvana :P

zulhilmi.tempoyak said... Click To Reply!

apsal tunang dye tu kiut sgt......jeles i..

hahaha....

mcm gedik je kn..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...