Terima Kasih Sudi Like

Thursday, June 27, 2013

Bloglist Bulan Julai

www.tips-fb.com

Salam

Dah nak masuk bulan Julai kan lagi 3 hari je, so macam biasalah kalau dah hujung-hujung bulan ni aku akan buat bloglist yang baru. Kiranya blog yang lama akan dirombak. Tapi kalau ada bloglist yang lama masih nak duduk kat bloglist bulan Julai pun sangat dialu-alukan.

Tapi kalau boleh aku naklah korang-korang yang ingin jadi bloglist aku setiap bulan tu supaya rajin-rajinlah update blog, janganlah terbiar lama. Bosan tau. Aku takpe xupdate sebulan tapi korang hari-hari update ye hikhikhikhik....

Macam biasalah kan ni syarat-syaratnya :

  • haruslah follow blog aku dulu *  kalau dah follow tinggalkan url blog dekat komen entry ni *
  • like Pages FB aku * wajib sebab bloglist akan diupdate di pages FB *


Entry percutian ke KRABI selama 4 hari 3 malam akan menyusul ! itupun kalau mood rajin datanglah teheeeee stay tune naaaaa :p

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 comments:

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Opkosla iols nak duduk dalam bloglist Mila.. Hehehe.. Ni my link yer.. ^_~

http://pape-jer.blogspot.com

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum mila. cepat update entri! jangan biar peram lelama tau :)

~alin.emilynn~ said... Click To Reply!

huhuhuhu sila la jenguk2 erk http://alinemilynn.blogspot.com/

With Julia said... Click To Reply!

Huwaaaaaaa pi Krabi syoknya...amik dlm groupon ke? sbb dlm groupon pun ada pakej tuh hehehe

Mimi Azirah said... Click To Reply!

OPKOS akak nk....

http://www.mimiepinkummi.my

nuha ahmad said... Click To Reply!

aku nak. tolong lah bagi T__T

Iskandar Dzulkarnain said... Click To Reply!

Nak jugak!!! :D http://siakapkeli.com

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

ENTRY KRABII PEHLISSS...
AHAHAHAAH....
IOLSS PON MALASS LAGI NI..IHIKKSS

Anis Shafeera said... Click To Reply!

kakk..cepat2 story psal holiday berjemaah akak...x sabar nak baca..hari2 godek2 blog akak n kawan2 akak..huhu

Ratu Hatiku said... Click To Reply!

xsabar nk tgk gengkeretaputih update psl krabi nie..hihihi

Unknown said... Click To Reply!

Confirm nak masuk bloglist bln julai nih :)

www.nugrulsakura.my

::EIDA:: said... Click To Reply!

ida tak mood nak up. nenanti la.. go go milo....

Remy hazza said... Click To Reply!

remy nak jugak....ada tempat lagi ker...he3

izfanora said... Click To Reply!

rajin mila wat bloglist.. za biar je asalkan ada korg kt situ.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...