Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, June 5, 2013

Teaser Photoshoot Anniversary

www.tips-fb.com

Tunjuk sikit je erk teaser kan ? Ni photoshoot Anniversary hari tu, 

Cuba teka kat mana ni ? Kalau teka betul aku bagi hadiah hihihi...tapi ada syarat nak join segmen ni. Mudah je syarat-syaratnya

  • Korang kena like pages @repic photography service
  • Dah like bagi nama FB korang kat komen dibawah dengan jawapan sekali.
  • 2 orang pemenang akan dipilih secara random
  • Hadiahnya takdelah gempak sangat, saja-saja je aku bagi untuk suka-suka je aku bagi topup RM 10 untuk setiap pemenang.

talk to my hand : Bloglist untuk bulan 6 dah update ye rajin-rajin terjah tau !

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 comments:

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

nory nak join bolehhhh...
hehehe

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

tapi kalau menang nory nak hadiah Note II mila punya tu..hehe

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum.. cantik gambor! hehehee ;p

Syazana Zainn said... Click To Reply!

sweetnya :)

semoga berkekalan sampai jannah

:)

Z.U.E said... Click To Reply!

wahhh! mmg cantik! nak masuk tapi aku tak guna top up.. bagi la hadiah lain

anna alaui said... Click To Reply!

wowww!....cantiknya pic kt atas ni.........sukaaaaa..........

With Julia said... Click To Reply!

Yeyyy dah like...jawpaan yer kt Pantai Kelanang kan hehhehe nih fb umi Qi https://www.facebook.com/habibullahjulia?ref=tn_tnmn

::EIDA:: said... Click To Reply!

suweet sangattt milaaaaaaaaa ;))

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

wow.annyversary pon ada photoshoot eh.bestnyaaaa.

nuha ahmad said... Click To Reply!

kalau aku teka aci tak ? huhu

hainom OKje said... Click To Reply!

Wah...cantik Mila.....kena kaler baju tu ngan laut!

Azian Elias said... Click To Reply!

happy anniversary. moga bahagia hingga akhir hayat.

Mek Onie said... Click To Reply!

dah likeeee,heeee..kita tahu katneeeee,pantai kelanang bantingggggggggggggg :D

Z.U.E said... Click To Reply!

aku tak tau dah jawap ke belum.. aku nak teka kat kuala selangor la

Mimi Azirah said... Click To Reply!

Cantik je pic tuh..sweet je..tp bab teka meneka nih I very very bad la..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...