Terima Kasih Sudi Like

Wednesday, June 19, 2013

Muffin Maniac Official Launch

www.tips-fb.com

Salam



5 Jun hari tu telah berlangsungnya pelancaran  mobile game application dari Kenny Rogers Roasters. Perlancaran tu dibuat dekat Kenny Rogers Roasters Berjaya Time Square. Best sangat game tu kadang-kadang aku sawan sorang-sorang bila main.  Gigih install dalam fon. Eh, eh lupa cakap TQ Kenny Rogers sudi jemput kita ni. Kalau tak kita xdapat sawan sorang-sorang main game ni T_____T

Sementara nak tunggu majlis ni bermula diaorang sediakan 3 ipad untuk media-media yang hadir ni cuba game ni, yang mana ada fon canggih tu boleh jugak nak install dalam playstore fon masing-masing. Mula-mula tu macam segan-segan je nak main yelaaaa kita kan tak teror malulah kalau tak teror main sekali kau tengok kiri kanan macam clean & clear kemain kawwwwww kongker meja tu siap dah game over main balik tak puas hati  nak jugak mata tinggi. 3 orang yang mempunyai score tertinggi diaowang akan bertanding secara live dkt screen besar untuk memenangi hadiah menarik.


Agak-agak nak rasa sawan macam aku download Muffin Maniac sekarang dan rasa tahap sawan yang melampau kalau ko tak rasa sawan macam aku ko xnormal haha...Alah game ni senang je pun ko main slash-slash je.

Dah download kan ikut je rules game ni, korang kena buat macam ni


Haaa dapat tak macamana cara nak main game ni, ko cuba dulu baru ko tau mencabar ke tak game ni. Jangan tak tahu ye kalau korang dah download game ni, bila main dapat high score lepas tu korang submit dia ada hadiah bulanan untuk score tetinggi tau. Ada hadiah misteri menanti korang. giler tak best ! cubalah !

Event hari tukan tak kusangka cempedak menjadi nangka Yaya boleh plak dia dapat no 2 teratas mata yang berjaya dikumpul adalah 594 so ini bermakna dia dapat main secara live bersama dua orang lain yang berjaya mendapatkan score tertinggi. Caya larh. I'm proud of you bebeh.

Aku, EidaNuha penyokong setia dari belakang. 



Tahniah sayang walaupun dapat tempat ketiga, okelah tu tempat ketiga dari takde tempat kan ? kan ?

Lagi best event tu disediakan photobooth kawww, biasalah kami ni kanak-kanak ribena pantang nampak kamera mesti nak bergambar je. Rasa macam diri tu cumel bedal jelah kan. Kalau malu rugilah...






Banyak gila props, meriah gituuu~


Paling kanan tu ialah Encik Zulkifli Jafar, Marketing & Communications Manager of Berjaya ROASTERS (M) Sdn Bhd, beliau yang bertanggungjawab dalam majlis pelancaran Muffin Maniac ni. Tengah yang cantik tinggi lampai tu ialah Miss Natalia Ng, Misss Universe Malaysia 2013 selaku Miss KRR Healthy Lifestyle, kiri tu pulak Mr Samurai yang suka slash-slash muffin yang ada.

Then dah selesai sesi bergambar dan penyampaian hadiah, acara makan lah apa lagi huhu....Biasalah part-part ni memang suka bebeno teman. mana taknya tengok badan pun dah tau kihkihkihkih..





talk to my hand : gigih jugaklah up entry dalam malas-malas tu sebab mood memang dah out dah ni nak bercuti sangatlah kata koooo~

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 comments:

::EIDA:: said... Click To Reply!

alaaa milo dah update dah. ida je belum! hihihi

Sheila Salim said... Click To Reply!

Assalamualaikum mila, adoii sedapnya muffin tu. sheila ada install haritu. pastu dah penuh pula memori. terpaksa deleted =_______=

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

bestnyaaa....
kemainnn korang kan tinggalkan aku...
sedapppnya makan free....
nape tak tapaw utk nory sekalii...hukhukhuk

Cik Puan Rara said... Click To Reply!

i suka gila muffin tu hokehhhh~

fyna said... Click To Reply!

sedapnya tengok makanan tue ^_^
nyum.. nyum..

hainom OKje said... Click To Reply!

Nak gi mana Mila? Bizi body ni tau hehe
allahh.. Okje kurang suka main game.... Maklum le hehe ala ala old school...

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

budak budak kembar 4 ni kan..ke mana sajer bersama, cuti pun nak besama..ikut boleh hehehe..enjoy cuti cuti obersi eh mila..ingatlah akak yg dah kena perintah berkurung ni huhu

sedap pulak tengok makanan di kala nak sahur ni hahahaha

nuha ahmad said... Click To Reply!

gambar aku mana ? hahaha asam jawa kau :P

shazleenhairuddins said... Click To Reply!

nyummmm nyummm sedapnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...