Terima Kasih Sudi Like

Friday, June 7, 2013

Tempat Photoshoot Paling Menarik

www.tips-fb.com

Salam

Hari tu aku tunjuk teaser je kan, ni aku letak banyak sedikit gambar huhu...Teaser hari tu aku ada buat segmen dimana kalau korang teka kat mana photoshoot tu dibuat, aku bagi hadiah topup RM10, 2 pemenang telah dipilih untuk memenangi hadiah yang tak seberapa tu.

Nak tau sapa pemenangnya, tungguuuuuuuuu....



Oke 5 keping je  sebab yang ada pun 5 keping je hihi... photografer letak kat pages FB mungkin ada di antara korang yang dah tengok kan ? gambar penuh belum ditangan tapi letak banyak ni jela ye bukan apa takut ada yang muntah hijau pulak tengok kecomelan aku kuikuikui...*aku yang pengsan baca -.='*

Mula- mula aku nak buat kat Taman Layang-Layang je tapi photografer bagi cadangan kat Pantai Kelanang , Banting Selangor cantik. Dia siap tag kat aku gambar-gambar customer yang dia pernah shoot kat sana. Gila tak terujaaaaaa bila tengok gambar tu. Subhanallah, cantiknya bumi cipta Allah S.W.T terkesima sebentar.

Deal la kitaorang buat photoshoot buat dekat Pantai Kelanang. Anniversary jatuh pada 01 JUN 2013 tapi hari tu kan aku celebrate Anniversary dekat Flora Kafe so photoshoot ni buat pada 02 JUN 2013 bersamaan hari Ahad. Punya semangatnya aku nak rasa feel pengantin baru bergambar bangun awal kawww~pagi-pagi lagi dah sampai Pantai Kelanang tu.

Boleh dikatakan gambar semua cantik-cantik, tak taulah aku atau laki yang cantik ke atau pemandangan dekat Pantai Kelanang tu yang cantik * pengsan lagi baca haha...* cuma setiap kali aku tengok gambar yang dishoot aku sawan 13 minit kahkahkahkah...Mane taknya gambar budak gemuk macam tong ni boleh pulak cumel dalam gambar babe, nampak beno nipunya haha...

Ada orang tu cakap aku nampak muda pakai biru, yeke ? ni yang kembang setaman ni rasa nak selongkar baju-baju biru nak pakai hari-hari biar nampak muda selamanya ceh !

Nampak macam kelaut dah ni, xabes-abes duk puji diri sampai kelangit eh tak kelaut perginya sudahla ko tu, milaaaaa..kalau dah besar tong drum jangan ko mimpi nak jadi tiang letrik dush. dush. dush. T______T


Sempoi gilaaaa..gambar ni old skol babe

Mari aku perkenalkan orang yang bertanggungjawab menjalankan misi gambar yang super-duper ohsem ni, Namanya Afiq, nama penuh aku tak tau lupa nak tanya boleh..... muda lagiiii tapi dah kawin ye,adik-adik jangan nak gedik sangat akak pang kang ! ? Aku kenal dia ni dari majlis perkahwinan 2 orang sepupu aku kat Perak, tengok hasil kerja dia, aku memang rasa macam dia ni bakal jadi mangsa aku haha....Encik Afiq harap awak tak serik bekerjasama dengan kami laki bini yang agak senget ni ye. :p

Nak tengok hasil kerja dia yang tersangat ohsem and superb korang boleh like pages Afiq


For those yang tak lama lagi nak mendirikan masjid belum hire mana-mana lagi photografer bolehlah hire beliau. Sebab sekarang beliau ada promosi MID YEARS SALE




Sekarang diumumkan pemenang yang berjaya menjawab dengan betul adalah,

Umi Qi
Onie

Tahniah, nanti korang bagi no fon dekat  FB ye,


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

21 comments:

PinKy MoMMa said... Click To Reply!

memang cantikkkkkk...pemandangan cantik, model cantik, photographer pn pndai amik gbr yg cantik2 :)

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

Mila nampak slim lah dalam gamabr ni....mybe effect kaler biru sesuai dengan Mila n Mcdee kot...Pasni selalu2 kan pakai kaler biru ek...

mmg best lah fotografer ni, rasa nak hire dia jugak arr...hikhikhik

Masya said... Click To Reply!

cantikkk sangat... gambar tu nampak mcm hidup kat pantai tu tau...

Mek Onie said... Click To Reply!

SERIUSSSSSSSSSSSSSSSS PANTAI KELANANG NI LAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HEEEEEEE...SWEET GILA KORANGGGG,AUMMMMM...


EH JAPPP,NAMAKU ADA?MEACEH AKAKKKKKKKK,RASANYA ONIE MANUSIA YANG LAST TEKA KAN,BAHAHHAHA

With Julia said... Click To Reply!

Yeayyyyyyyy mekasih kt pinky momma sbb kasi tau umi Qi menang hahhaha x sangka....kelakar pun hado...sbb selalu masuk contest jarang menang weeeeeee....tp mmg cantiklah amik gambar kt tepi pantai kelanang...sgt cantik....tuh ingat memula mesti amik kt obersea nih...tp selongkar ye selongkar hahhahahha tp serius lawaaaaa

Zee Suhaini said... Click To Reply!

fuhh memang lawo gile tempat ni..semua nampak cantik termasuk model dua orang tu..

mahal tak outdoor photoshoot ni??nak buat jugak untuk family..

::EIDA:: said... Click To Reply!

betul......... mila cantik dengan biru ;))

mila jgn tak tahu ida ade pm die tanye pakej tuk along. muahahahhaa

Azian Elias said... Click To Reply!

cantik2 all the pics.. i also love blue.. nak carik gak lah. kot2 nampak muda balik. hee

ameris said... Click To Reply!

apsal xleh view nie mila... huaaaa

nazirah said... Click To Reply!

wahh cool okeyh.. dah setahun da ekh.. heppy belated ennibersery ekh.. may Allah bless ur wedding till jannah aamiin

nadia farahida said... Click To Reply!

sumpah cantik menangisss aku tengok babeeeee! T____T
berdarah hidungggg. ehhh, orang manaaa? orang belanda ehhh? :p

Aniq Bukhary said... Click To Reply!

Nice :)

hayati hashim said... Click To Reply!

Waaaaa memang cantik!!!!

NM02 said... Click To Reply!

nyesal aku tak tgk gambar ni dr awal sbb ku tahu tempat ini di mana. mak mertua aku kan org banting... melepas t.up seploh hengget... hahahaha

Zana Adieyza said... Click To Reply!

model cantik, tempat cantik, posing cantik!!

semua cantik!

hainom OKje said... Click To Reply!

Tapi Mila... memang class ko...hehe cantik!

Ca Ezah said... Click To Reply!

cantik2 la gmbrnyer.. :)

nik ros said... Click To Reply!

cantikkkk sgtt gambar nyer
suka tgk. teringin gak nak buat photoshoot gini ngan suami..ehehe

Lan Careno said... Click To Reply!

Hoh... santek nyooo... jelez nak shoot mcm ni gak... huhuhu

nadia farahida said... Click To Reply!

haaaa kan yaya dah cakap, warna biruuuuuu milo warna biruuuu. lepas ni jangan pakai warna koko dahh. warna koko nampak mak mak. hahahhaha

Nadia Johari said... Click To Reply!

cntik sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...