Terima Kasih Sudi Like

Thursday, June 20, 2013

Shera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

www.tips-fb.com

Salam

Heiii....tahniah buat kedua-dua pelakon kesukaan aku ni, Zahiril Adzim dan Shera Aiyob atas kelahiran bayi lelaki mereka hari ni. Weeeee bestnye dah jadi daddy dan mummy. So tanggungjawab pun dah bertambah.




Berita ini disampaikan oleh Zahiril Adzim sendiri melalui Twitter miliknya. Zahiril  sangat bersyukur sambil mengucapkan Good job untuk Shera Aiyob.
“Syukur Ya Allah… Alhamdulilah. Welcome to the world my boy. Good job Mummy @SheraAiyob u did very well! Im the happiest daddy in the world.”
9091528526 5d40ed7c98 o Gambar Shera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

Hi awak, nape cumel sangat ni ;)

Ala cutenye, aku kalau bayi lelaki ni aku memang obses sikit tak tau kenapa. Muka sape ye ? tunggu besar sikit, Selamat Datang ke Dunia . Tahniah sekali lagi buat anda berdua.

Sumber dari AISKOSONG.COM



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 comments:

Rosmiza Ali said... Click To Reply!

Comelnya baby boy shera & zahiril ni.. =)

Nory Zoulkefle said... Click To Reply!

Comelll giler anak die...mcm anak patong..mcm anak mat saleh pon yer...mata booooollllaatttt..
Hurmmm tk sabar nya nk buat anak kt krabiii nnt...hahahaha...

::EIDA:: said... Click To Reply!

milooo mmg peminat tegar diaroang kan! hehehhehee

Mimi Azirah said... Click To Reply!

comelkan anak diorg...mcm anak kacuk...

shazleenhairuddins said... Click To Reply!

arghhhh so cute

xila xotmy said... Click To Reply!

arghhhhh comeynyeeee gewam!!

izfanora said... Click To Reply!

comel sgt!

Nadia Johari said... Click To Reply!

comelnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...